Općenito > Trgovine
trebam dio izvana...
Chupsy:
hmm alfa sve to stoji u teoriji
al trebaš vidjet moju staru replicu, napravila gro kilometara jako složena, cilindar savršen ali potrošen, staviš novu kariku i opet ima dost lufta
staviš b klip, ko novo sjeda i karika ima toleranciju onak kak dođe iz tvonice
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 28 Veljača, 2009, 20:02:15 ---hmm alfa sve to stoji u teoriji
al trebaš vidjet moju staru replicu, napravila gro kilometara jako složena, cilindar savršen ali potrošen, staviš novu kariku i opet ima dost lufta
staviš b klip, ko novo sjeda i karika ima toleranciju onak kak dođe iz tvonice
--- Kraj citata ---
OK, ja samo velim ono kaj bi trebalo biti u teoriji.
Nego, aj malo detalja...
Kolika ti je tolerancija klipa na cilindar, karika potrosenih, karika novih...
btw, kak mislis da karika ima bolju toleranciju (manji zazor) sa sirim klipom? Tolerancija karika se mjeri bez klipa
Chupsy:
ma to sam mislio, B karika bez klipa
tvornički dođe razmak 0.2-0.3 a potrošeno je kad je 0.7-0.8 mm
kad skuriš cilindar i staviš novu kariku ona ima luft 0.5-0.6 znači vozilo bi neko vrijeme i opet preko tolerancije prelazi
3alfa3:
--- Citat: Chupsy - 28 Veljača, 2009, 20:23:36 ---ma to sam mislio, B karika bez klipa
tvornički dođe razmak 0.2-0.3 a potrošeno je kad je 0.7-0.8 mm
kad skuriš cilindar i staviš novu kariku ona ima luft 0.5-0.6 znači vozilo bi neko vrijeme i opet preko tolerancije prelazi
--- Kraj citata ---
Ja imam MHR Replika cilindar u ormaru (zaribani) koji ima oko 1500km i na njemu sam mjerio zazor karika s kojima sam napravio preko 10.000km i bio je 0.3mm. kao nove su bile malo preko 0.2mm. Ocito da traju jako dugo jer je granicna tolerancija oko 0.7mm
Chupsy:
lol kaj je 1500km, daj rasturi nakon 10 000km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju