Općenito > Trgovine
trebam dio izvana...
black-rox:
--- Citat: sven_sp180 - 18 Veljača, 2009, 18:25:26 ---meni black-rox nikad do sad nije odgovorio na pm,a poslo sam mu na njegovom forumu 10 mailova i jos cekam odgovor...hacu posaljem pa mi nakon dva dana odgovori,jel je valjda u guzvi,a seba odmah nakon cca 30min odgovori... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Vidio na msn kad si me pital da ti nešto treba,i ja ti se javim ti ne odgovaraš,ana pm neke nisam još odgovorio zadnjih dana sam u gužvi :hello:
gokiSP:
bravo black, opravdao si moj post... :icon_biggrin:
sven_vx:
--- Citat: black-rox - 19 Veljača, 2009, 11:46:50 ---Vidio na msn kad si me pital da ti nešto treba,i ja ti se javim ti ne odgovaraš,ana pm neke nisam još odgovorio zadnjih dana sam u gužvi :hello:
--- Kraj citata ---
ma nema problema...ja samo kazem da se nisi bio javio...sve 5 :icon_thumright:
R@kija:
--- Citat: gumy - 19 Veljača, 2009, 00:02:03 ---meni preeeeehitno treba ovo... ko mi to može naručit, ako može kroz par dana plačam i duplu cijenu... ajmooooo
http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DA-KEYLACES6%26modell%3D204%26l%3Dnavigation
--- Kraj citata ---
hahahaha imam ti ga doma,os kupit...200e i vozi
Nikon:
--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2009, 18:15:20 ---ja sam posla PP hacu, sebi, black-roxu i niko ne odgovara. ima tjedan dana. ::) :redface:
--- Kraj citata ---
neznan za hac-a
al rox, seba odgovore na msn bez greske..
sa roxom san u malo boljem kontaktu pa znan da mu je komp stalno upaljen ka i meni... posto niko nije 24 sata online dogodi se da ga nema kad ti treba ..
...ostavis poruku sta treba i covik se uredno javi :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju