Općenito > Generalno o skuterima

TGB 303R Hawk 125

<< < (4/4)

Sivi Sokol:
Razlika je u veličini kotača, nema kromiranu sportsku ispušnu cijev, nije toliko lijep kao TGB.

sanatorium:

--- Citat: Sivi Sokol - 18 Veljača, 2009, 16:14:07 ---Razlika je u veličini kotača, nema kromiranu sportsku ispušnu cijev, nije toliko lijep kao TGB.

--- Kraj citata ---

ali zato je jehtinij za 1500kn ( za te pare mozes uzeti neki drugi spuh ( serdarevic ,miklic )

Sivi Sokol:
Nema u KLC za kupiti Kymco. Problem mi je voziti na servis u ZG ako se neš pokvari.

gun_rider:
Ma zajebi te riža skutere...niti ide, niti koči niti leži...jebeš to...a djelove nećeš nać nigdi.

traži sebi VX-a, za te pare možeš nać predobrih, tvorničke plastike nikad padano itd, ili recimo leonarda 125...još veći, stanu 2 kacige u njega bla bla nađe se za te pare dobar.
Pogledaj i piaggio skippera 125, zračno hlađenje, malo slabiji, zada bubanj, upside-down vilica, malo zapostaje za ta 2 ali pouzdan, malo troši i ima djelova za njega.  za 1000€ se da nać pristojan

Sivi Sokol:
Vozio sam danas TGB 303R Hawk 125 i sviđa mi se vozne osobnosti skutera. On je moj definitivni izbor za sada, ne kupujem ništa polovno. Za moje potrebe putovanja od točke A do točke B na udaljenost do 70 km je i više nego zadovoljavajući.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju