Ostalo > Svijet računala i mobitela
konfiguracija do nekih 4000-5000 kn
Pupo:
Ova mašina :D iz adm-a je stvarno ok, popiši si komponente i odi u alfu-m ili di imaš veze i složit će i to isto :D
Kvad za igre(ai općenito za programe), bar za trenutne a i još neko vrijeme je bespotreban jer aplikacije jednostavno neznaju koristiti 4 jezgre. Zato su dvojezgreni bolji :D Uz dužno poštovanje prema svima koji imaju Q6600, taj procesor je k*** ako nije klokan bar na 3.2 za svakodnevan rad. Procesor se na defaultnom taktu vuče ko krepana kobla. Zato su cvaje :D bolje za prosječnog korisnika. Jedina aplikacija koju koristi normalan korisnik u radu a koja iskorištava 4 jezgre je WinRAR i tu se osjete 4 jezgre, a pošto nam ništa ne znači oće se neka stvar odzipavat 3 il 5 minuta, izbor je jasan.
PROOF:
e moze bez kucista i przilice...ce mi bit dosta 450w napajanje? ak ce bit dosta onda i bez napajanja......za 5000,max 5500........
EDIT: i moze onaj proc quad 4x2.6 mhz.... ili bolje da stavim duo??
Bokygs:
--- Citat: PROOF - 16 Veljača, 2009, 20:03:22 ---e moze bez kucista i przilice...ce mi bit dosta 450w napajanje? ak ce bit dosta onda i bez napajanja......za 5000,max 5500........
EDIT: i moze onaj proc quad 4x2.6 mhz.... ili bolje da stavim duo??
--- Kraj citata ---
Koji proizvođač napajanja?
Bolje ti je e8400 ;)
PROOF:
ne pise koja firma ali pise model lpk12........ :toothy12:
zas mi je bolje e8400?? to je 2x3 ne?
a ovaj quad je 4x2.6..nije onda quad bolji? nemojjte me popljuvat ak sam koju glupost grunul....
dhorvat:
--- Citat: eladio - 16 Veljača, 2009, 19:02:49 ---evo , ovo je oke :icon_thumright:
mozda q6600 koji se lijepo kloka i ima malo vise kesa , ali i ovaj 8400 ide dobro i za igre je jos bolji :laughing7:
--- Kraj citata ---
Potpis! :icon_thumright:
Bolje da duo uzme jer po procesoru ima više L2 keša i kako kažeš, ako se da odlično klokati, nema nikakve potrebe za četri jezgre :laughing7:
Grafička je best buy za te pare, sve 5, da bi reč reko :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju