Općenito > Trgovine
MT-kaciga
juric_16:
kaciga obavezno integralna i ne manje od 1000 kn
Doomsday:
Ima i iznimki od ovog 1000 kn pravila koje su još uvik sigurne, ali ne možda i toliko udobne, za nezahtjevne, neke IXS, HJC ili Nolan entry-level integralke... Ali svakako i uvijek integralka...
Sanatoruim, ne virujen da ti je u lito vrućina jača nego u nas u Splitu... Pa je ja opet uvik nosin... I ako triba, naočale za sunce na oči, a vizir otvoren, kad je ono baš vruće... Ali, lice, vilicu, ako s tim udariš u beton ili odereš na asfalt... Neće ti bit svejedno...
Možda nisi nikad mora oslonit se na zaštitnu opremu jer nikad nisi pao sa motora... Nadan se da će tako i ostat... Ali Murphy, matematika velikih brojeva, i iskustvo drugih motorista je protiv tebe... Nosi uvik makar jeans, duge nogavice i jaknu... Rukavice, makar one za fitness bez prstiju sa mrežicom nazad i kožnim dlanovima... Obuću koja će te bar malo zaštiti od trenja i neće odletit sa noge pri padu... I integralnu kacigu... Uvik...
:icon_thumright:
3alfa3:
Bas sam sad naletio na prigodni filmic na Youtubu, Covjek ima integralku, ali je taj dan zbog vrucine uzeo onu sa otvorenim licem. Slike govore same za sebe.
Marekvz1:
kako se je sjebal.dobro je ispalo na kraju.
sven_vx:
dobro se pogulio ovaj...ali po meni ova kaciga nevalja nista...meni nije zao sto sam dao 3500kn za kacigu jer je ona najbitnija na motoru,a ova od 400kn mos mislit kako valja...padne ti na pod i pukne popola...na kacigi se ne stede novci,jer ce ti u nekim slucajevima spasit zivot a s ovom bi na licu mjesta bilo sranje... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju