Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince-federi???
dino_sk:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 17 Veljača, 2009, 10:24:39 ---rijeć je o Gileri Runner...problem je taj kaj sam ja na servisu rekao da mi stave TT, tako da nisam vidio kakve su boje federi...pa bih sad to htio znat jel da ih zamjenim...jer me sad zeza start....tek povuće nakon 7,5 tisuća okretaja....to je problem jer nema snage na niskim okretajima i ako idem u uzbrdicu motor mi jedva ide....a u neki brijeg ćak niti ne izađem...znam da imam preteške rolice 6.0g(od TT-a), al mislim da su možda tu još i u pitanju federi....sad nezz kak to sve funkcionira, al me zanima jel bi ovi federi od TT-a bili dobri sa multivarom....tj. jel bi se korigirao start i opće ubrzanje
--- Kraj citata ---
neznam zasto uz tt daju 6,0g rolice a uz zx 4,8g a kao sto je 3alfa3 uspoređivao potpuno su isti po krivulji snage :icon_scratch:
probaj vratiti serijske federe jer su i oni dost tvrdi meni su lovili na oko 4500-5000 tak da bi trebali biti ok , a rolice stavi malo lakse jos oko 5,5g
kristijanSR70:
skini zvono pa provjeri koje su oprugice,,ja imam malossi zute na polini 4face, isto vrti na visokim okretajima ali nesmeta ni nizbrdica ni uzbrdica, jedino trebam teze rolice zbog krajnje jer ove su istrošene a imaju 3,21 gram :angry9:
ZverkO:
ja sam uz TT_a dobio 3.5 grama narucio sam ga u KDM_u beograd...
Ive_MHR:
ista situacija je bila meni,zute federe,original veliki feder, a ruline 5.0 ili cak i manje pa ces vidit koja razlika,imao sam 5,5 motor mrtav trom stavio 5.0 vrti ko lud,sada sam stavio speed control i preporod jedino sta ima prokletu rupu izmedu 50-60
ZverkO:
Meni je sa 3.5 bez federa isao :
i ja sam cisto zadovoljan puni negde do 55km/h posle utihne al ne trazim vise od njega samo trazim start a za ostalo me brige :icon_biggrin:
sad ne znam jel ko imao iskustva sa focusom i koje je rolne stavio..
posto nisu lakse rolne za start a teze za kraj..treba to fino ustelati i onda bi imao solidan start i neki ok kraj...
ne znam sta da radim fabricke su mu 6 a ove uz tt sto sam dobio 3.5
mislio sam da mu kupim 4.75 pa da probam kako ide...
ne znam...
ako ima ko neki predlog molim za pomoc..
a federi ovi zuti su mi vrh ..
cim otopli snimam kakav je star..
posto onaj gore clip je sa 3.5+tt i sve fabricko...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju