Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince-federi???
ZverkO:
imam obaveze kacim je za pola sata!!
ae :hello:
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: Ive_MHR - 17 Veljača, 2009, 14:47:29 ---ista situacija je bila meni,zute federe,original veliki feder, a ruline 5.0 ili cak i manje pa ces vidit koja razlika,imao sam 5,5 motor mrtav trom stavio 5.0 vrti ko lud,sada sam stavio speed control i preporod jedino sta ima prokletu rupu izmedu 50-60
--- Kraj citata ---
kod mene će sad bit, jer imam 5000km pa mi dolazi redovan servis: žuti federi od Leo Vince-a, Malossi 6,1 g rolice i Malossi Multivar 2000(bez bijelog centralnog federa)...nadam se da će mi se skuter preporodit konačno....jer je sada trom dok ne ulovi okretaje, užas.....
ZverkO:
znam runnera koji sa 17.5 karbom i malo sredjenim prenosom ide 100 ko jedan dva :icon_biggrin:
+
serialni auspuh na njemu ako treba neka pomoc bi ti rado pomogao :icon_biggrin:samo reci..
i ako imas kakav klip okaci da vidimo kako ide runnercic tvoj :headbang:
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: ZverkO - 17 Veljača, 2009, 21:59:20 ---znam runnera koji sa 17.5 karbom i malo sredjenim prenosom ide 100 ko jedan dva :icon_biggrin:
+
serialni auspuh na njemu ako treba neka pomoc bi ti rado pomogao :icon_biggrin:samo reci..
i ako imas kakav klip okaci da vidimo kako ide runnercic tvoj :headbang:
--- Kraj citata ---
za video nema problema, stavit ću ga 100%, al tek za kakvih mjesec i pol...moj skuter je kupljen u sedmom mjesecu 2006 god, a ima 5000 km...tak da se da zakljućit da se i ne vozim puno....motor mi stoji u garaži i čeka toplije dane[kao i svake zime do sad],znaći 3.-4. mjesec da ga otpeljam na servis i da mi stave sve djelove...onda nabacim video da vidite jel je bilo vrijedno para i truda :toothy9:....nisam dugo snimao sa kamerom, pa je dobro da me ZverkO podsjetio... :hbusa:
e da....zaboravio.....dajte recite sad vi koji imate TT-a jel je sigurno da se uz njega dobe ti žuti federi...jer mislim da sam ćitao u papirima od spuha da se dobre neki svjetlo plavi...i sad još jednom[dal ti mogu konkurirat malossijevim žutima]...jer mi još nije jasna neka stvar...znam da federi određuju visinu okretaja, al dal to znaći da motor će bolje ić ako kreće na višim okretajima il kak se to gleda u odnosu na dobro naštelan prijenos...kako je najbolje naštelat okretaje, jer sada kad napravim servis da nemam problema s tim više...
ZverkO:
prvo ne moizes ti nastelati okretaje vec set_up stelas prema okretajima..
tvrdji federi su mnogo bolji jel motoru treba veca snaga da bi pokrenuo tocak znaci na vecim obrtajima kaci i povlaci a sam zamisli primer jel isto potpisuje auto kad lagano kreces il kad ga isturiras... :headbang:
to ja sad malo kakim da bi ti pojasniouglavnom sa tvrdjim federima motor krece na vecim okretajima i to ti je za start..
a posle bodes pravu gramazu rolnica za tvoj skut...
niko ti ne moze reci idelnu gramazu jel mozda neki je sredio svoj sqt i da tebi isti set_up a onda tebi ne ide..sve je stvar do masine kako je razradjena i kako je potrosena...
karike klip radilica.....
ako me razumes...znaci mnogo ti treba truda da bi ga nakraju sredio i pogodio neku gramazu da bi imao full stari i full krajnju...
stoga prvo probaj sa fabrickim pa nam javi kako ide al obavezno VIDEO
I POGLEDAJ MALO U MOJE PORUKE NA FORUMU...mozad imas kakve poste :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju