Općenito > Generalno o skuterima

Molydon - Zagreb

(1/3) > >>

dhorvat:
Recite mi vaša iskustva sa njima. Kupio bih tamo Pirelli gume Evo 21 i Evo 22 za aeroxa.

Ja imam jako ugodno iskustvo sa njima kada sam mijenjao gume na autu. Ljudi stvarno poštuju datu riječ. Rekli su mi kad sam mijenjao gume da dođem za 4 dana u 14:00 na montažu guma i došo tamo i sve bilo spremno osim kaj nema guma (Sava Eskimo S3 205/60-16, cijena jedne 840 kuna sa montažom i balansiranjem). Vele da im se to nikad još dosad nije desilo i molili me da dođem u šest navečer i da će mi stavit Good Year Ultragrip 7+ i da mi neće montažu i balansiranje računat. I ispalo me po gumi 825 kuna a gume su zakon. Odužili se a još k tome bili ful korektni.

A samo da napomenem, u Vulkalu i u Pneumatiku su me lagano odj#bali, a da ne pričam još da nas je ovaj u Pneumatiku 6 dana vukao za nos i dođemo tamo i kaže da nema guma niti će ih dobivati u toj dimenziji  :angry7: Kreteni  :sad3:

gokiSP:
ja sam isto imao pozitivna iskustva s njima, i svi koje ja poznam koji su isli kod njih su bili zadovoljni... :dontknow:

Chupsy:
ja nemam nikakvih negativnh iskustava ali ja jednostavno nemam kaj tam kupovat, jer su cijene glupe, i cjeli taj molydon je za zak**ra*

kod njih je tts 160kn litra, u izlogu imaju 3 remusa, i dve gljive, neke seljo zvučnike i tak...

gume kupujem bridgestone za skuter, a mjenjam ih kod bračuna na drvinju gdje montaža košta 13kn za 13 cola kotač

fuck molydon

pajo:
ja sam uzeo gume i felge za auto sve ok,čak sam i popust dobio :icon_thumright:

igor27:
ja i frend imamo slaba iskustva sa njima što se tiče felgi za auto.......našli tamo nekaj kad ono druga cijena nek na telefonu.......nekih nije bilo felgi.....frend naručio neke na akciji došle sasvim treće......kad zoveš niko te ne hebe pola posto i tak nisam zadovoljan sa njima i nikad više neću ništa raditi sa njima....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju