Tehnički kutak > Styling skutera

Undertail

<< < (3/4) > >>

benelli:
ja sam rezao ubodnom pilom samo sam stavio pilicu sa manjim zubima kur.. je meni sve ravno najvise sam se jeb.. sa svijanjem pleksiglasa stavio sam ga na škripac i sa onim kao fenom za grijanje zgrijao i savijo al nije problem savit nego treba to držat savijeno dok se ne ohladi jer ako ne ti se izravna drzis ga savijenog minutu i onda pod hladnu vodu da se do kraja ohladi

benelli:
bruno nije meni bio problem napravit od smole tj od plastike i sve spojit za plastike nego ja  nisam htio dirat original plastike,i necu da to ne mogu skinut npr kad idem na tehnicki za stavit org blatobran

speedburn2:

--- Citat: benelli - 16 Veljača, 2009, 10:28:41 ---bruno nije meni bio problem napravit od smole tj od plastike i sve spojit za plastike nego ja  nisam htio dirat original plastike,i necu da to ne mogu skinut npr kad idem na tehnicki za stavit org blatobran

--- Kraj citata ---
pa mozes proc na tehnickom bez blatobrana jos imas taj iznag kotaca taj mali, nije to nikakav problem za tehnicki

benelli:
mislis dobro taj iznad kotaca nemam sad to sam ga stavio tek kad sam ga ofarbao,sa tablicom sa strane bi me pustili na tehnickom i mislim da bi mi sigurno sra.. da su mi zmigavci pre blizu ili tako nesto

speedburn2:
nebi, kako speed ima u stopu zmige i razmaka su nekih 10 cm pa je prosao bez pol muke

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju