Tehnički kutak > Tuning skutera

keeway f-act (focus) 100cc --- mislenje za skut

<< < (4/5) > >>

sanatorium:
da ali taj Matrix od 125cc je 4T

animatrix:
mozda je gadan, ali ako bi povezali izgled sa hondom x8r, prozvakalo bi se. 100cc zvuci obecavajuce, vjerujem da je taman za po gradu + malo brze voznje.. koliko dodje takav scoot kod vas u mk?

boss_:
ljudi bjeziteeee od keewaya!!!!!!

ZverkO:
Sta fali kiwi_yu ??? ??? ???
Ma dobar je kivi u svakom slucaju bolji od lune... :icon_biggrin:
a taj od 100 cm3 koliko ja znam nema kod nas u prodaji....samo 125 al je 4t
znam kad sam ja moj uzimao..
A i ljudi da znate vozio sam i focusa i f-act maske su im iste al je razlika u motorima velikaaa
i na vecem glasu su focusi od f-acta
Moja stari je rekao novo je novo uzecmo mi novo...
proklinjem dan kad sam ga novog kupio...
al sad kad sam ga poceo slagati malo vidim da i nije lose za jednog japanca... :toothy9:
mada svima bi preporucio neki markirani skuter kad vec uzimaju a ako imaju prilike za markirn skuter a jos nov e to je pravi pogodak...
Ovaj grad LAZAREVAC je proglasen za 1.grad u evropi po motociklima 2008 godine...
u te motocikle spadaju skuteri kojih ima jedno 20000 u lazarevac
i od toga svaki 13 je markirani sqt nazalost :dontknow:

animatrix:
ma jbg, da se ima love svi bismo vozili sveto trojstvo u klasi 50cc, ma ni nebi vozili 50cc skutere  :icon_biggrin: ja recimo imam lunu, kupio sam je polovnu staru 3mj sa 1000km na njoj, isplatilo se dati 3000kn manje vec novu iz trgovine, a bila je taman razradjena.. 5 dana poslije, sranja sa akumulatorom, sa strujom, blokadom i cime sve ne.. s vremenom sam sve doveo u red, skinio blokadu, i koliko me u startu frustrirao skuter, toliko kad se sada provozam budem ponosan.  :toothy9:

btw koja je razlika u motorima iz f-acta i focusa? ja mislim da u hr ni nema focusa za uzeti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju