Tehnički kutak > Garaža
hardcore aerox:)
x-plorer:
nadam se da cu jednog dana vidit bilo kakvih 115.....hehehehe
boss_:
--- Citat: Rossi - 12 Studeni, 2009, 02:08:09 ---meni je najsmijesnije od svega svi ti skuteri ovdje po tuzli i okolo zivinice neznam i ti gradovi..svi imaju neke bjesne skutere koji idu 120 130 skacu i preskacu auta i slicno.....ja kad god sam se trko sa nekim iz zivinica,ili okolo grada znaci runner sport 70,yasuni r,17.5 karb i ostalo bla bla ..svakog sam ostavljo iza sebe i ako moj runner ide po satu do 115 km/h i to savrseni da su uslovi znaci bez vjetra da nije prevruce napolju i slicno ja to brijem realne brzine oko 95 ....cak sam ostavljo i skutere koji imaju mhr replice i slicno .....jedino nisam ni pokusavo protiv jednog aeroxa od jednog lika po imenu stanko ...znam da je brzi jer je imo due+ i ustiman je aerox.....znaci mene zanima kako moj runner koji u prosjeku ajmo rec dodje do nekih 108 km brzine po satu ostavlja sve te silne skutere odavde okolo koji idu po 130 i slicno .....da mi je ustiman runner to znam...znaci izvuceno je max iz setupa i sve je ustimano da bolje nemoze od prenosa do karba ...za karb govori potrosnja od 4 litra na 100 km ....eh to je meni zanimljivo samo .....
--- Kraj citata ---
ajd molim te pronadji gdje sam ja napisao da je to preko 100 stvarne brzine???
naravno da nije stvarne kao sto nije ni kod tebe :drunken_smilie:
i jel bas mislis da ti je skuter najbrzi u tuzli? iskreno?
a moj rox sto ide preko 100 po satu, nigdje nisam rekao da ide stvarnih sto..jer ne znam kod kog uopste tacno pokazuje km sat !
za hurricana nemam vise sta pricati, prije godinu dana je otisao od mene, ko hoce da vjeruje da je isao 110 nek vjeruje, ko nece zaboli me taki :)
pozz
steeef:
od mog susjeda rox išel 110 po satu,vozimo se jedan kre drugog,on na roxu i piše mu 110 ja na svom spa i meni piše 75...tak da ono GPS pa mjeri.
boss_:
--- Citat: stefek - 29 Prosinac, 2009, 13:13:31 ---od mog susjeda rox išel 110 po satu,vozimo se jedan kre drugog,on na roxu i piše mu 110 ja na svom spa i meni piše 75...tak da ono GPS pa mjeri.
--- Kraj citata ---
kod njeg nesto nije uredu, ne smije toliko lagati..ni blizu :)
steeef:
nesmije....al ni tvoj nie išel prek 75 realnih km,kolko god ti pisalo na čuki :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju