Tehnički kutak > Tuning skutera
liberty sport 50 2T AC - koji kit uzeti?
Drnda:
--- Citat: vpucko - 23 Veljača, 2009, 03:10:56 ---opet neznas citat??
sta pise na pocetku klipa... full standard zar ne :) pa kakav kit onda?
--- Kraj citata ---
izgleda da ti neznas citati... u pola filmica je snimka sa kitom, i rekao da mu je start ocajan, moj bi ga tgb tu ostavio dosta i onda bi do nekih 50 otprilike isto isli, dalje je on definitivno bolji... jer je tgb onda mrtav, a Sf sa nardom i ovim setupom u potpisu ide dosta bolje nego ovaj, a u krajnjoj su tu negdje...
stipe:
opet sam zvao ami-tradea iliti igora, opet ga malo ispilao :toothy9: i decko mi sve objasnio :icon_thumright:
danas i sutra jos malo testiranja, pa stelanja pa cemo napraviti jos jedan video...
stipe:
--- Citat: SlowRider - 22 Veljača, 2009, 09:33:02 ---Nesto ne stima dok daj skuter ide kao serijski runner...
--- Kraj citata ---
a vidis, i za to "serijski" nisam vise siguran...
jucer popodne sam isao djiric i sretnem neku ekipu na skuterima...
- lik na 180sp (njega ne racunam)
- dva nova runnera,
- jedan stari ka moj, ima je pilu na njemu,
- jos jedan ka moj al je ima kit 100% jer su bila dvojica na njemu pa me je jedva stigao, al je stigao :D
- nekakav cpi (on bio najsporiji)
i od tih sam opra sve osim 180tke i tog sa kitom, sve drugo sam ostavio i u startu i u krajnjoj...
triba bi svoj rastaviti i viditi sto je sve na njemu...
ovakav je dosao, nemam pojma sto su sve radili sa njim...
SlowRider:
--- Citat: stipe - 23 Veljača, 2009, 13:54:01 ---a vidis, i za to "serijski" nisam vise siguran...
jucer popodne sam isao djiric i sretnem neku ekipu na skuterima...
- lik na 180sp (njega ne racunam)
- dva nova runnera,
- jedan stari ka moj, ima je pilu na njemu,
- jos jedan ka moj al je ima kit 100% jer su bila dvojica na njemu pa me je jedva stigao, al je stigao :D
- nekakav cpi (on bio najsporiji)
i od tih sam opra sve osim 180tke i tog sa kitom, sve drugo sam ostavio i u startu i u krajnjoj...
triba bi svoj rastaviti i viditi sto je sve na njemu...
ovakav je dosao, nemam pojma sto su sve radili sa njim...
--- Kraj citata ---
Izbrisao sam taj post jucer jer nisam pogledao cijeli filmic, neznam gdje si ga iskopao ???
stipe:
ne kuzim ovo tvoje..
da nebi bilo zabune, ovo sto sam gori pisao se odnosi na mog runnera
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju