Tehnički kutak > Tuning skutera

liberty sport 50 2T AC - koji kit uzeti?

<< < (5/16) > >>

stipe:
evo, danas smo skuter cili rastavili, pao je mrak pa nismo skidali glavu i cilindar, to cemo ujutro...

sad me malo strah - karburator jos nisam nikad rastavljao, triban diznu prominit pa me malo i prpa...

i one usisne lamele od karbona, jel i to problem?

mislim, dvojica smo, nismo glupi, lagano radimo, nema  forsiranja, al isto volim pitati prije rada...

charnel:

--- Citat: stipe - 20 Veljača, 2009, 20:23:06 ---
sad me malo strah - karburator jos nisam nikad rastavljao, triban diznu prominit pa me malo i prpa...

--- Kraj citata ---
skines poklopac i vidit ces ovo-

odvidas staru i stavis novu diznu

stipe:
tako jednostavno?  :icon_thumright:

a one usisne lamelice?

Drnda:
usisne lamele se nalaze, ispod prirubnice, mislim da je u tebe prirubnica gumena crne boje, to ti je ono sto je prikaceno za karb, a drugi kraj za blok, nju odvijes i onda skines usis, samo ga izvuces, imas 2 ili 3 sarafa i odvijes ih , te zamijenis lamelice :icon_thumright: ma sve je to lagano netreba te biti strah togaa...

stipe:
evo da javim da smo danas sve uspjesno sredili!  :icon_thumright:

auspuh smo rijesili jos prije, opiturali u crno da se sklopi sa motorom...

nakon razradjivanja (2 puta toplo hladno i cca 50tak kilometara lagane voznje) isli smo napravit test:

- max brzina po gps-u je 80, ne ide vise (za sad), kazaljka otila full preko brojcanika, lipo za viditi :)

- ubrzanje je skoro isto kao kod mog runnera, uopce mi ne bjezi, sve do cca 60km/h, tad ja "usporim" a on ubrza... osjeti se da ima malen broj okretaja, virujem da bi se to rijesilo ugradnjom laksih valjcica i da bi onda bilo to TO

vlasnik je zadovoljan, sad mu puno bolje ubrzava nego prije, a izvan grada moze imati lipu prosjecnu brzinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju