Tehnički kutak > Tuning skutera
liberty sport 50 2T AC - koji kit uzeti?
stipe:
evo, danas smo skuter cili rastavili, pao je mrak pa nismo skidali glavu i cilindar, to cemo ujutro...
sad me malo strah - karburator jos nisam nikad rastavljao, triban diznu prominit pa me malo i prpa...
i one usisne lamele od karbona, jel i to problem?
mislim, dvojica smo, nismo glupi, lagano radimo, nema forsiranja, al isto volim pitati prije rada...
charnel:
--- Citat: stipe - 20 Veljača, 2009, 20:23:06 ---
sad me malo strah - karburator jos nisam nikad rastavljao, triban diznu prominit pa me malo i prpa...
--- Kraj citata ---
skines poklopac i vidit ces ovo-
odvidas staru i stavis novu diznu
stipe:
tako jednostavno? :icon_thumright:
a one usisne lamelice?
Drnda:
usisne lamele se nalaze, ispod prirubnice, mislim da je u tebe prirubnica gumena crne boje, to ti je ono sto je prikaceno za karb, a drugi kraj za blok, nju odvijes i onda skines usis, samo ga izvuces, imas 2 ili 3 sarafa i odvijes ih , te zamijenis lamelice :icon_thumright: ma sve je to lagano netreba te biti strah togaa...
stipe:
evo da javim da smo danas sve uspjesno sredili! :icon_thumright:
auspuh smo rijesili jos prije, opiturali u crno da se sklopi sa motorom...
nakon razradjivanja (2 puta toplo hladno i cca 50tak kilometara lagane voznje) isli smo napravit test:
- max brzina po gps-u je 80, ne ide vise (za sad), kazaljka otila full preko brojcanika, lipo za viditi :)
- ubrzanje je skoro isto kao kod mog runnera, uopce mi ne bjezi, sve do cca 60km/h, tad ja "usporim" a on ubrza... osjeti se da ima malen broj okretaja, virujem da bi se to rijesilo ugradnjom laksih valjcica i da bi onda bilo to TO
vlasnik je zadovoljan, sad mu puno bolje ubrzava nego prije, a izvan grada moze imati lipu prosjecnu brzinu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju