Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Runner SP 50 ('07) - Lokacija Svjecice?
igor.sb:
--- Citat: BobJoe - 15 Veljača, 2009, 19:20:33 ---OK, hvala na trudu! No, jos smo daleko od nekog konkretnog odgovora! Zanimljivo je za primjetiti, kako nitko nema bilo kakav koristan odgovor, u smislu: vidis onu plastiku tamo ljevo, pa od toga desno, pa onda gore i to ti je tamo; a radi se o tako popularnom skuteru!
--- Kraj citata ---
ne znam koju plastiku, stari runneri su imali s desne strane, plastika se skine i vidis cilindar, svjecicu sve, ne znam kak je na novom runneru, njih ni ne gledam jer su ruzni :P
katamai:
pozdrav da se malo uključim čini mi se da si nasao čok a ne lulicu, lulica nema zice na sebi to je samo jedan kabal. prati sto su ti dečki napisali i nećes imat problema...samo njezno s plastikama
skele021:
Vrlo jednostavno i uopce nemoras skidati plastike.. Imas 2 nacina
1.Cucnes i sa ljeve strane motora uguras ruku i osvijetlis sa necime, vidjeti ces crnu gumu sa lulicom na vrhu, pa ako ti je lulica dobro nabijena svijecica se nece vidjeti, ugl samo iscupas tu lulicu i to je to, nikakve zice nemoras otkopcavati.
2.Ovako ces je lakse locirati. Ispod sica imas na dnu neku plastiku i 4 vide (nisam siguran, mislim da je 4 :S) I kada ih odvidas i dignes plastiku nemozes falit lulicu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju