Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit Polini Sport / Zaribo!
Kenny:
--- Citat: SlowRider - 14 Veljača, 2009, 20:59:21 ---Imas li slike klipa? Koji si frgic imao, 17.5? Koji tocno model?
--- Kraj citata ---
nemam slike , cjeli kit mi je kod frenda koj ga je rastavljo. Da , imao sam i još imam dell 17,5 , dizna 78... mislim da je phva ali nisam siguran. Jeli piše na karbu? ako piše pogledat cu sutra. btw kupio sam ga od neer-a , pa ako neer ovo čita nek napise koj je model tocno...ako se sječa...
Losinj:
mislim da je phva ED al nisam siguran,ako je onda je isti ko sto ti imas SLow
SlowRider:
Jesi imao gljivu?
Po?etnik:
vjerojatno se ona bio jako zagrijao pa se svojstva klipa mozda promijenila i vise nije bio otporan na visoka opterecenja :dontknow:
Rossi:
meni kad je bio zaribo serijala termo grupa...ovak je prvo bilo..isto se ugasio an full gasu jednom ali nije osto bez ulja i slicno nego se ugasio jednostavno jer sam ja ujutru pola 7 izvuko skuter upalio odma full gas ...ugasio se poslije kilometar....poslije toga sam osjetio da slabije vuce skuter i nije to to...iso je on isto po satu ali je slabije ubrzavo ..jednostavno se osjetio pad snage....poslije mjesec dana mozda...samo je nesto zazvonilo..ugasio se skuter i to je to :D kad sam skino pola klipa fali :) tako da je i tebi moguce..kad je zaribo bez ulja da se ostetio klip ili sta vec i polako se kroz tih mjesec sve vise i vise ostecivalo dok nije dao svoje....frend je jedan cak 5-6 puta palio skuter bez ulja i voze i prelazio po mozda 700 m...upali ga predje 700 m ugasi se motor...i sve tako..namjetno jer se bio iznerviro..nakraju kad smo skinuli cilindar i klip sve istopljeno unutra hehe :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju