Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit Polini Sport / Zaribo!
Losinj:
evo da se ja izjasnim
ja sam frend koji je vozio motor kad je prvi put stao tad kad je osto bez ulja,kenny se vozio iza mene i kaze da je cuo kako je nesto puklo i zazvizdalo :icon_scratch:,dalje je bilo kako je on reko,nasuli ulja par puta zakurrbralii i upalio je.....
SlowRider:
Ako ste se tako igrali sa uljem, onda ne vidim razlog za cudjenje sto je zaribao :dontknow:
Kenny:
--- Citat: Losinj - 15 Veljača, 2009, 20:05:38 ---evo da se ja izjasnim
ja sam frend koji je vozio motor kad je prvi put stao tad kad je osto bez ulja,kenny se vozio iza mene i kaze da je cuo kako je nesto puklo i zazvizdalo :icon_scratch:,dalje je bilo kako je on reko,nasuli ulja par puta zakurrbralii i upalio je.....
--- Kraj citata ---
Al jbt pa to je bilo u 12 mjesecu , taman kad je skola zavrsila , znaci pred kraj 12. , ja sam ga vozio vise od 2 mjeseca nakon toga i radio je ko da niš nije bilo covjeve to mi neide u glavu :icon_scratch:
i nije puklo , samo je zazvizdio i malo jace zadimio iz auspuha
SlowRider:
Masina kad ostane bez ulja, onda se znaju karike zaljepiti za klip, i moze on jos ici samo je pitanje do kada.
Evo ovaj je vozen bez ulja i isao je vrlo dobro s tim da je start bio nesto slabiji, nije zacvikao:
:zubo:
Po?etnik:
ja sam bio ostao bez ulja jedno 5-10 sekundi voznje (cjevcica od ulja na karbu ispala) jer moguce da se isto to dogodilo?
vozi kao prije ko da nista nije ni bilo... a sta je unutra, pojma nemam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju