Ostalo > Svijet računala i mobitela

Koji analogni joystick...?

(1/2) > >>

dhorvat:
Evo, nekad davno kao strastveni gejmer NFS serijala i svega ostalog što je bilo aktualno od autoutrka za PC, htio sam si sebi za dušu kupiti neki đojstik s kojim bi mogao voziti auto-utrke.

Da skratim priču, đojstik mi je prvenstveno služio samo za gas-kočnica i skretanje lijevo-desno i nisam niti jednu tipku koristio s njega nego sam kombinirao sa tipkovnicom. Posjedujem jedan 8 godina star đojstik koji nažalost radi ali ga nemam kuda više uštekat jer đojstik je Gameport sučelje, a zvučna kartica (Audigy) nema tog porta na sebi isto kao ni matična ploča.

Evo moje stare pile:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71JHQJZMZWL._SL500_AA280_.gif

Koja bi bila vaša preporuka ako ima ovdje nekoga ko je koristio đojstik na način kao i ja dosada?  :icon_scratch:

Tnx  :icon_thumright:

Pupo:
Kupi si neku običnu zvučnu karticu sa gameportom i riješio si stvar. Naravno, koristiš je uz audigija!

YamahaSpy:
Kupis joystick za 100-120kn usb port i igraj  :icon_thumright:

runnersp49:
originalan joystick za windowse je onaj ko i za xbox 360,znači gledaj jel ima a,b,x,y, u algoritmu je oko 200 kn

petarpan:
zar ti nije bolje za voznje uzeti volan ???  ja sam probao s joysticom i totalno mi je neprakticno(al to je samo moj dojam)
mislim da ti je prakticnije uzeti joystic sa usb om za sto i ns kuna u bilo kojem ducanu s opremom za komp neg kemijati s portovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju