Tehnički kutak > Styling skutera
Runner stari-boja?!?!
doc-sr150:
--- Citat: Shema - 12 Veljača, 2009, 20:41:31 ---Necu te maske piturat jel mi je žaj, zet ću druge polovnjače, brusit i piturat.
A ove nek stoje sa strane, jer znam da će me kad tad puknit film da ih vratim natrag.
--- Kraj citata ---
jako pametno... :headbang:mislim da bi bila bolja kombinacija plavo zlatna ali baš ona boja od subarua... :headbang:
Shema:
--- Citat: doc-sr150 - 12 Veljača, 2009, 21:13:48 ---jako pametno... :headbang:mislim da bi bila bolja kombinacija plavo zlatna ali baš ona boja od subarua... :headbang:
--- Kraj citata ---
Neznan stvarno...zamolia sam Kennya da pokuša napravit štagod u photoshopu da vidim kako će izgledat na skutu ta kombinacija, za crnu znan da je perfekt...
Ustvari, kad malo bolje pogledam, meni niti ne paše to pituravanje u dvije kombinacije boja, jer sam odustao od pituravanja onih hrapavih površina, znači one maske kod volajana (izmedju nogu) jer mi je to grezo...
Tako da bi lako moga ja to okinit skroz u crnu crnu da bode oči od jakosti, ili plavu Subaru sa MOŽDA, ali velikim MOŽDA, zlatnim felgama i možda zlatnim spojlerom...neznan kao bi to izgledalo...nemogu predočit sliku u glavi :redface:
gun_rider:
sve lakirane plastike u kawasaki narančastu, uključujući i bubrege. greze ostavit kakve jesu, ili ih bacit u mat crno ako su izblidile.
felge crne sa naračastim trakicama
:notworthy:
doc-sr150:
naranđasto crna kombinacija je več po meni isfurana...
joopa:
baci ga u rozu ... tu nema niko u splitu !!! :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju