Tehnički kutak > Styling skutera

Runner stari-boja?!?!

<< < (8/14) > >>

Shema:
Nešto sam lagano počea sa brusenjem, mora sam vozit motor po ovom ledu ca 500 m da bi ga dovea u garažu, baa ga sako 2 metra...lol...

E sad sam počea brusit laganini, do kojeg sloja treba obrusit? Jel samo skinuti sjaj ili ovo što sam ja napravio?

vx:
da samo sjaj,tj. matirat

Shema:

--- Citat: vx - 18 Veljača, 2009, 12:32:29 ---da samo sjaj,tj. matirat

--- Kraj citata ---

Znači ovo šta ja radim je "previše" i samo mučenje samog sebe?

180fxr:
Samo ti to guli skroz do plastike!!!! vjeruj mi bolje ce bit......    Znas sta sam ti ja napravio.....   sigo boju na jednom mjastu i samo skalperom rokaj i guli boju... malo presmirglas s 800,1000,1500 i bok......

Shema:

--- Citat: 180fxr - 18 Veljača, 2009, 12:50:32 ---Samo ti to guli skroz do plastike!!!! vjeruj mi bolje ce bit......    Znas sta sam ti ja napravio.....   sigo boju na jednom mjastu i samo skalperom rokaj i guli boju... malo presmirglas s 800,1000,1500 i bok......

--- Kraj citata ---

Vidiš to je i meni palo na pamet jer one naljepnice nisam znao kako skinuti pa sam skalperom malo pomalo...i kad bi malo jače zariza skinilo bi...

Pokušat ću samo drancat skalpelom uspravno da bas skine ovaj prvi anjteži sloj pa kasnije prić sa "FIne" brusnim, nakon toga "SUPER FINE" i to će bit puic-pic...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju