Ostalo > Foto, video, music...

RMX program

<< < (3/6) > >>

ChRiStIaN:
Razlika ti je izmadu produkcije (pravljenja pjesme) ili LP (live performance nastupa)! dakle jel trebas program za pravit remikseve il trebas program u kojem ces vrtit pjesme i moddat ih na nastupima i u vrijeme izvdbe?

interceptor:

--- Citat: ChRiStIaN - 12 Veljača, 2009, 18:47:08 ---Razlika ti je izmadu produkcije (pravljenja pjesme) ili LP (live performance nastupa)! dakle jel trebas program za pravit remikseve il trebas program u kojem ces vrtit pjesme i moddat ih na nastupima i u vrijeme izvdbe?

--- Kraj citata ---
znam......ali eo...neka budu samo remixovi...et pa ak mi možete objasnit kako napravit svoj rmx  :help: :help: ...u FL programu

ChRiStIaN:
Nije ti to tak lehke objasniti...najboljse  javi vpucku na PM ili šoši z foruma. Oni su DJ-i pa ti moreju najbolje i najdetaljnije objasnit!  :icon_thumright:

eladio:
meni je traktor ono kraj svijeta LOL  :icon_biggrin:

u biti dance dj  :icon_scratch: , mislim da se tako zove, taj je oke , imam par stvari koje sam slozio s njime  :toothy10:

speed:

--- Citat: eladio - 12 Veljača, 2009, 19:42:11 ---meni je traktor ono kraj svijeta LOL  :icon_biggrin:

u biti dance dj  :icon_scratch: , mislim da se tako zove, taj je oke , imam par stvari koje sam slozio s njime  :toothy10:

--- Kraj citata ---
danas imas toliko puno programa da je trend tesko pratiti,najbolje se naucis na jednom i samo ga updejtas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju