Tehnički kutak > Garaža
aerox & runner =)
te-te-ac:
yamaha aerox 2003 god , 2 vlasnik
evo trenutno stanje u bakinoj garazi :toothy12:
trophy,sp6,tp vario,karb 17.5 ... la bla bla ... uglavnom za moje potrebe stvarno cist dost jer je skut za stunt tak da se malkoc snage nađe uvjek dobro.. :toothy12: ja sam zadovoljan s ovim setupom i nije bilo nist nikakvih kvarova radi ko singerica :headbang:
ali da neispadne da sam sad manje vazan posto nisam mobilan varate se :icon_biggrin:
gilera runner 50 sp 2005 god. prvi vlasnik ,ali u knjizici je pisano na tatu tak da neznam jel mogu to stavit tu .. ali nek se nade :laughing7: :toothy10: :laughing6:
skut je totalna serijala (redovito servisiran u super stanju)
eto od mene :glasses9: cigan4life :binkybaby: :happy8:
Drnda:
jel ovo runneru razbijena desna podnica i bubreg napukao?
haha koliko zica na roxu ima
te-te-ac:
bubreg je zamjenjen a podnica je dole malo sjebana ali je u super stanju za razliku na sta je rox licio.. :toothy11:
RideRR4EveRR:
--- Citat: te-te-ac - 11 Veljača, 2009, 22:17:13 ---bubreg je zamjenjen a podnica je dole malo sjebana ali je u super stanju za razliku na sta je rox licio.. :toothy11:
--- Kraj citata ---
Ja ne kužim kako se uopče usude stavljat te znakove da ide zavoj... :toothy3: :toothy12: .
Rox zakon. Runner ... Bah previše talijansko :toothy12:
neer:
rox je bas jak..a kad ce plastičurine blesave gore :icon_scratch: ovaj korman di si ga nabavio baca mi na renthal od cega je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju