Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kako dobiti na stabilnosti kod boatiana 9??????

<< < (4/4)

Marko SRB:

--- Citat: SlowRider - 11 Veljača, 2009, 19:06:31 ---Nove gume koje su nesto sire, npr. Sava MC29 .

--- Kraj citata ---
Koliko su evra te gume?

cvele60:
http://www.auto-antonio.hr/felge/alu_felga/4/17-4.html
ovo otprilike naso :icon_thumright:

ToNYGP1Racing:
Nikako nemres poboljsat stabilnost! Ja osobno imam baotian tocnije imo sam ga sad ga ima buraz i mogu rec da je baotian rođen da bude nestabilan! Za te pare se cudim kako je uopce ziv nakon toga sto sam sve radio na njemu! (jadan buraz)
No da se vratim na temu. Vidim da imas nove gume.. SAVA. Ak imas para pokloni ih frendu i kupi neke mišelin ili pireli. I bilo bi ljepo amortizer stavit..

A kad realno gledas u taj se skuter ne isplati ulagati. Kupis baotian dok mu pomjenis gume i stavis amortizer i kit i spuh i prijenos dođe ti na istu cijenu kao i runner. Tak da si radije trebo malo ustedit i kupit neki bolji scoot. Ja sam baotiana kupio da ga unistim. Al mi bas i nejde. Ziv je pune 4 god. Dobri su ti kinezi. ko bi reko. :dontknow:

phantom:
a prednje vile promjenit zadnji amortizer i gume i nebi trebao imat problema,to su neki decki radili al opet nemozes ocekivat stabilnost ko u beverlya ili scarabea :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju