Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Kad ćemo mi mini - moderatori dobiti svoju boju

<< < (3/4) > >>

eladio:
crna je po meni full najbolja , ja bi rado da mogu biti crni  :toothy3:

dino gp1:

--- Citat: eladio - 11 Veljača, 2009, 21:46:54 ---crna je po meni full najbolja , ja bi rado da mogu biti crni  :toothy3:

--- Kraj citata ---

A ja plavi :laughing7:

Agil:

--- Citat: Area51 - 11 Veljača, 2009, 17:43:40 ---Pa tko zna da li je bio na forumu ili nije ako nezna sam on? A uvijek ti ostaje Ctrl+F :)

--- Kraj citata ---

Da, malo je čudno...ako na forumu provjerava da li je bio na forumu, onda on jest na forumu i samim tim što jesi negdje, ondje si i bio odnosno tamo gdje jesmo tamo smo i bili i tamo ćemo bit, dok ne budemo bili "bili", tj. budemo otišli, a i tada smo bili, a možda budemo opet, što ne mijenja na stvari - jer kad budemo opet, opet ćemo bit na forumu i nikako ne možemo provjeriti jesmo li bili prije nego što smo otišli i ponovo došli....

dino gp1:

--- Citat: Agil - 12 Veljača, 2009, 11:57:30 ---Da, malo je čudno...ako na forumu provjerava da li je bio na forumu, onda on jest na forumu i samim tim što jesi negdje, ondje si i bio odnosno tamo gdje jesmo tamo smo i bili i tamo ćemo bit, dok ne budemo bili "bili", tj. budemo otišli, a i tada smo bili, a možda budemo opet, što ne mijenja na stvari - jer kad budemo opet, opet ćemo bit na forumu i nikako ne možemo provjeriti jesmo li bili prije nego što smo otišli i ponovo došli....

--- Kraj citata ---

Ja tebe ništa ne razumijem :)

Pupo:
j#bo me svako ak se ti ne gubiš!!
Pa čim se logiraš da vidiš jesi bio na forumu kad si bio ak si bio na forumu zato što si možda bio na forumu taj dan ili nisi bio, odmah ti se status "postavi" ba zadnju aktivnost, nemoš ti vidjeti popis zadnjih aktivnosti nigdje osim možda eladia.

Jedino da si napraviš dupli acc pa se onda logiraš s tim duplim i pogledaš je li danas Agil bio na forumu! Samo pazi kad se logiraš da nemaš isti ip na oba acc-a jer si onda odhebo :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju