Općenito > Generalno o skuterima
Aerox
aeroman:
Ma nisam to ja nije mi se dalo ispunjavat profil pa sam dao burazu da to napravi a on nabacio tu sliku Ispričavam se tebi il tvom legi ak se neko naso uvrijeđen nemam blage di mi je buraz skinio tu sliku.A jer mi mos odg kaku blokadu ima Aerox na auspuhu il neku el.jer vidim da i ti to vozis
C.L.:
--- Citat: aeroman - 13 Veljača, 2007, 18:17:45 ---Ma nisam to ja nije mi se dalo ispunjavat profil pa sam dao burazu da to napravi a on nabacio tu sliku Ispričavam se tebi il tvom legi ak se neko naso uvrijeđen nemam blage di mi je buraz skinio tu sliku.A jer mi mos odg kaku blokadu ima Aerox na auspuhu il neku el.jer vidim da i ti to vozis
--- Kraj citata ---
E vidiš i ja imam sličan problem-odi na temu "Problem s Aerox-om"-Na auspuhu imaš jednu cjevčicu za prepilit i poslje toga zavariš to mijesto gdje je bila cjevčica,a što se tiče elek. blokade neki kažu da je ima,neki kažu da je nema :dontknow: i imaš jednu blokadu na variomatu(kao neki prsten) i kad to skineš ako imaš normalan skuter (za razliku od mene koji nemam :angry7:) trebao bi ti ici negdje 75-80km/h
aeroman:
aj zahvaljujem
aeroman:
Jer mi moze neko obijasnit kak se dolazi do variomata na Aeroxu(jer to zajebano)i kak uopce izgleda taj variomat
Mr J:
--- Citat: aeroman - 17 Veljača, 2007, 01:25:48 ---Jer mi moze neko obijasnit kak se dolazi do variomata na Aeroxu(jer to zajebano)i kak uopce izgleda taj variomat
--- Kraj citata ---
Procitaj FAQ - mojskuter servis u podforumu Tuning i tehnika
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju