Općenito > Propisi

Smanjenje cestarina za A1, A2 i A kategoriju

<< < (3/4) > >>

perica_46:

--- Citat: robert - 11 Veljača, 2009, 19:21:23 ---neki dan su horvat i dottore bili kod mene i nakon treće pive smo došli na super ideju.
ajmo se jedan dan organizirati i voziti glavnim prometnicama naših gradova exaktno 50kmh. da vide koja gužva nastane kad političari donesu zakone o stvarima o kojim nemaju pojma.

--- Kraj citata ---
mi smo to radili po osijeku, stvorile su se prevelike kolone, ljudi su nas htjeli tući!!! haha i jos u vrijeme kad je najveca guzva, kad ljudi idu s posla, iseee... :binkybaby:  :binkybaby:

ivan007:
cuo sam za to ebeno :icon_thumright: al nas 90% nekoristi autoput jel vozimo skutere tako da to bas i neutjece na nas :confused5: kad smanje za auto bit ce svima od velike koristi

Mr J:

--- Citat: ivan007 - 12 Veljača, 2009, 00:01:34 ---cuo sam za to ebeno :icon_thumright: al nas 90% nekoristi autoput jel vozimo skutere tako da to bas i neutjece na nas :confused5: kad smanje za auto bit ce svima od velike koristi

--- Kraj citata ---

Vec je ovako od velike koristi jer motocikl ne "trosi" i ne zauzima autocestu jednako ako automobil a naplacuje im se jednako, sto u svakom pogledu nije u redu.
Trebalo bi uvesti i vinjete da se smanje ove glupe naplate i da ljudi ustede koju kunu ali onda se gubi oko 1000 radnih mjesta onda su prihodi znatno manji, itd... Mozda kroz 50 godina kada nas neka druga drzava ne kolonizira ili dok ne "ojacamo" (ne zelim sada politizirati jer tome nije mjesto na forumu ali kod nas je specificno to da politika ima prste u svemu ;) )

Rezime : Korisno i dobro je smanjenje cestarine za motocikle.  :icon_thumright: (jednog dana kada vecina preraste 50ccm skutere i bude kruzila prelijepom nam Hrvatskom i okolnim drzava znat ce cijeniti manju cestarinu - to su vec cevapi i piva, u najmanju ruku)  :headbang:

ChRiStIaN:
ja nsiam primjetil...npr svaki dan sam na ZGB karlovac ili ZGB macelj i dalje su motocikli u istoj kategoriji  :dontknow:

2TDottore:
Lijepo od njih sta su smanjili autoput ali ja bez obzira na to cu ic uvjek starim cestama da ne derem svoje lijepe gume samo po sredini.  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju