Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP vodena pumpa

<< < (3/5) > >>

Ghoul:

--- Citat: charnel - 10 Veljača, 2009, 22:59:38 ---nema razlicitih piaggio vodenih pumpi, ja imam iz 98 blok lc i ista je vodena pumpa ko i za tvoj, a sta ne pitas s kojeg je skutera masina tog od kojeg si kupio?

--- Kraj citata ---

pise u oglasu blok od runnera 50, i stvarno identican je mojem po svemu...vec sam nutra prebacio prijenose, lager, anlaser...sve je isto, samo taj dio za pumpu je razlicit...a ja to nisam znao jer ja svoju vodenu pumpu do tad nisam skinuo pa nisam znao kak kuciste izgleda...reko jbt, ovo je fakat dimenzijama isto, mora da je i kuciste za vodenu isto...nazalost eto sranje...ima ko za vodeno hladjenje a sad...

charnel:
a sta je sa tvojim blokom s runnera?

Ghoul:

--- Citat: charnel - 10 Veljača, 2009, 23:24:06 ---a sta je sa tvojim blokom s runnera?

--- Kraj citata ---

kuciste na bloku od primara i onog sredisnjeg zubcanika prakticki ne postoji vise...pojeli su aluminij do samih rubova i ta kucista su sad umjesto okrugla, elipsasta, jajasta...i prijenosi nutra "lupaju" i kad okrecem straznji kotac, cuje se pucketanje, nak neki klackast zvuk...furo sam taj blok kod 3 tokara i nitko mi to ne zeli radit, ageneralno sranje je tek da imam vremena do 23.2. prije neg kaj moram vratit tablice... :(

Ghoul:
jel moguce ikak preradit ovaj blok u LC? mislim, da dam tokaru da redi ovu rupu i da je napravi ko na mom bloku? jer sve je isto, samo bi trebalo nekak sredit ovu rupu da stane pumpa nutra i to je to...

RideRR4EveRR:
To sam i ja razmišljo... Neznam odi do tokara pa ga pitaj dal može sredit to kaj si zamislio.. Po nekoj logici bi trebalo ič..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju