Općenito > Generalno o skuterima
drag race
StreetRunner:
--- Citat: AeRRox - 05 Ožujak, 2007, 11:24:46 ---
--- Citat: nrg50power - 04 Ožujak, 2007, 20:27:36 ---mhr brnić jesi iz zg,ak jesi ajmo nabacit jedan drag,jel serijski il ima nes
--- Kraj citata ---
:laughing7:
Mozda sa 1km prednosti...
--- Kraj citata ---
i to bi mu bilo malo :toothy10: :toothy9: :toothy12: :laughing7: :laughing7:
ADRO 3:
JA OCU RACE :toothy9:
samo negdje blize ako budes dolazio u rijeku ili ja u zagreb javim... samo nevjerujem da cu do zagreba jer bi mi se raspo scoot
izmjerena brzina 113 kraj auta i na digiitalnom brojacu
cista serijala scoot ima 65 + - kg ja ocu drag seriala svih bi opro mozemo i u novce se kladit
btw scoot ima 80 k kilometara :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: i nikad ali nikad nije ama bas nis promjenjeno
a da vidite kakve su rolice hahaha nema ih skoro sve potrosene... a federi na kvacilu su tolko mekani da se skoro sami objese kad ih izvadite
ali eto cuda ide 113 i ubrzanje je fenomenalno... misterija :dontknow:
ako neko oce race nek mi javi tu na moje poruke ili privatna poruka ili na msn [email protected]
iron-xxx:
eto ja ocu race sa onim NRG-om sto se previse ufuro ja imam speedfight 2 IRON-X i skinuo sam samo blokadu na variomatu i povecao potrosnju goriva na dizni i skut sad ide 85 km/h i sad cu kupit auspuh gianelli onda ce ici makar 95/100 km/h....ak oces race dodji u Bih
X-Thug:
on vozi stand. a ne nesto tjunirano
iron-xxx:
hmmm pa i u mene je sve serijala,a aspuh necu uzimati samo cu skunuti blokadu na njemu.....i tvrdim da je moj iron-x sad brzi nego njegov NRG POWER to jest dobar i brz skuter ali ne kao moj a jos je serijala sve.... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju