Općenito > Generalno o skuterima
drag race
StreetRunner:
--- Citat: B.U.R.E - 02 Ožujak, 2007, 23:36:53 ---ej ti sa ti nrg kada dodes tamo niko se nece trkat stobom bili ga prodo prijavi se za ph mozda budes bolji od brace perkusic daj hvalis taj motor ko cigan konj ti s ti nrg mozes dobro svima nama :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
a brale i ja se prezivan perkušić.Ko će proti mene :toothy12: :laughing7: :glasses9: :frajer:
BlitzMan:
--- Citat: B.U.R.E - 02 Ožujak, 2007, 23:36:53 ---ej ti sa ti nrg kada dodes tamo niko se nece trkat stobom bili ga prodo prijavi se za ph mozda budes bolji od brace perkusic daj hvalis taj motor ko cigan konj ti s ti nrg mozes dobro svima nama :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Blento on se utkuje na ubrzanju a ne vozi po zavojima i i ma serijalu, pa kad tolko hvalis perkia reci mu da dojde na jedan drag na 200m, moze se on slikat sa s vojim zipom TEAM 7t, on vozi sa primarom produzenim preko 25% i zna zavoje sjec a vidit cemo ove godine kad metnu gume na stazu pa kad se to izmjeni i nebude bilo svaki put isto ;) jer on dojde i odvozi 200 puta na jednoj stazi i onda zna svaki jebeni zavoj a ovi ostali nikad vidili stazu i na njoj proveli 2h zagrijavanja
zato se smiri
C.L.:
--- Kraj citata ---
Idem malo :sign018:,ali zamolio bi te da malo razgovjetnije pišeš,ja sam ovaj post skužio tek nakon pet puta čitanja :laughing11:-koristi zareze i točke.
...VULIN...:
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 21:52:52 ---
--- Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 19:25:26 ---ima tko za race veceras na domovinskom mostu u petrusevcu
--- Kraj citata ---
Gle prijatelju, ja znam kaj je NRG Power, dojt će neki šitfajt koji je lakši 20 kg od tvog NRGa i oderat će te ko niš
--- Kraj citata ---
lol a koji ti to šitfajt ima 20kg manje od nrg-a lol, i btw. speedfaight nemore mrdniti serijski
BlitzMan:
--- Citat: ...VULIN... - 04 Ožujak, 2007, 10:38:08 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 21:52:52 ---
--- Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 19:25:26 ---ima tko za race veceras na domovinskom mostu u petrusevcu
--- Kraj citata ---
Gle prijatelju, ja znam kaj je NRG Power, dojt će neki šitfajt koji je lakši 20 kg od tvog NRGa i oderat će te ko niš
--- Kraj citata ---
lol a koji ti to šitfajt ima 20kg manje od nrg-a lol, i btw. speedfaight nemore mrdniti serijski
--- Kraj citata ---
Moj serisjki ima 80kg a kolko ce tek sad imat hehe ko zip ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju