Općenito > Generalno o skuterima

drag race

<< < (28/33) > >>

vpucko:
ma najjaci mi je frend ima runnera i zx gore, i sad pokazujem mu kazaljka 105, i to je to !!! ono lik se ne kuzi ama bash  nist, kazem mu da to nije to nego laze i onda, sta ti znas?? valjda su ovi u gileri to napravili da valja?? reko dobro :) uzivaj u svojih 105!

Drnda:

--- Citat: vpucko - 30 Siječanj, 2008, 13:00:15 ---ma najjaci mi je frend ima runnera i zx gore, i sad pokazujem mu kazaljka 105, i to je to !!! ono lik se ne kuzi ama bash  nist, kazem mu da to nije to nego laze i onda, sta ti znas?? valjda su ovi u gileri to napravili da valja?? reko dobro :) uzivaj u svojih 105!

--- Kraj citata ---
to mi isto ima frend runnera stariju liniju i zx-a , njemu isto pokazuje oko 100-110kmh , pa sad koliko je to stvarne brzine jer mu kada stoji na runneru je kazaljka na 10 kmh (serijski mu je tako)

Ive_MHR:
al ima likova majkemi moje :notworthy: :notworthy:

svako svog konja hvali ko i po obicaju,nrg novi meni seriski nije isao preko 80-85 ni mrtav i to jedva kasnije kada sam roknuo onaj ravni auspuh je isoa nekih 95-96 uz saginanje niz velebit :toothy12:

runner koji imam sada sa zx drzim frenda koji ima malossi sport al me u krajnjoj pojede jbg

da mi je vidti pol tih skutera sta ih tolko hvalite kako to ide da se ganjamo :toothy9: eh lol

neer:

--- Citat: Ive_MHR - 29 Lipanj, 2008, 14:10:09 ---al ima likova majkemi moje :notworthy: :notworthy:

svako svog konja hvali ko i po obicaju,nrg novi meni seriski nije isao preko 80-85 ni mrtav i to jedva kasnije kada sam roknuo onaj ravni auspuh je isoa nekih 95-96 uz saginanje niz velebit :toothy12:

runner koji imam sada sa zx drzim frenda koji ima malossi sport al me u krajnjoj pojede jbg

da mi je vidti pol tih skutera sta ih tolko hvalite kako to ide da se ganjamo :toothy9: eh lol

--- Kraj citata ---
jesi skontao datum haha a dobro moj ide 666 čvorova šijem sve katamarane po jadranu  :icon_biggrin:

ivan007:
Citat: Mr J - 15 Veljača, 2007, 18:25:51
Citat: .:.MHR.:.Brnić.:. - 15 Veljača, 2007, 18:24:18
nema klase za mene u tome svemu

Ipak je high end, high end... Brnicu, Brnicu... Mogu ja sa autom doci protiv tebe?

moze na 200 metara u lovu za mjesec dana. vrijedi {$default_wink_smiley}
zelim ja na 200 m kad si vec tako samouvjeren :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju