Općenito > Generalno o skuterima

drag race

<< < (21/33) > >>

..::Alf::..:
Savaka ćast ŠitiFiajt 50 ccm nejde kur*u, ali dajte da ja vidim skuter od 50 ccm koji će sa auspuhom i multivarom oderat ŠitFajt 100. Znam kaj pričam, 100ka ima odlično ubrzanje i krajnja tu negdije oko 100. I sad će doć opet netko pametan tko nije vozio taj skuter i reći će da seriala sa auspuhom i variomatom ide 100, :laughing7: :laughing7:

speed:

--- Citat: ..::Alf::.. - 07 Rujan, 2007, 20:54:12 ---Savaka ćast ŠitiFiajt 50 ccm nejde kur*u, ali dajte da ja vidim skuter od 50 ccm koji će sa auspuhom i multivarom oderat ŠitFajt 100. Znam kaj pričam, 100ka ima odlično ubrzanje i krajnja tu negdije oko 100. I sad će doć opet netko pametan tko nije vozio taj skuter i reći će da seriala sa auspuhom i variomatom ide 100, :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma decki kaj se svadjate,ako vas se nesvidja ŠitFajt nemojte ga kupovat i gotova prica,neke stvarno ne shvacam :toothy11:

stark1:
evo danas sam vozio od prijatelja sf2 x-race kazaljka je dosla do slova "u" gdje na satu pise peugeot,pa vi gledajte kolika je to brzina,a sve je serijala na njemu

Nikon:

--- Citat: gigo_sf2 - 13 Rujan, 2007, 13:39:48 ---evo danas sam vozio od prijatelja sf2 x-race kazaljka je dosla do slova "u" gdje na satu pise peugeot,pa vi gledajte kolika je to brzina,a sve je serijala na njemu

--- Kraj citata ---

ajme ovih upada pa to je strasno

i sad ti mislis da je taj celer 100% tocan i da si isa priko 90??? LOOOL..

daj vec pomalo iman alergiju na vozia san nrg-a serijalu ide 110. ... je ide 220 al se onda probudis a nemas motor nego skuter...

celeri kradu pogotovo na pedeseticama jer su napravljeni da broje do 50 na sat a ne priko i onda naglo pocnu krast. tu nema rasprave amen.,.

isa ti je 80max i to nizbrdo (podrazumjevan da su ti blokade bile skinute)

C.L.:

--- Citat: Rossi - 13 Kolovoz, 2007, 16:09:05 ---ma ja ne kazem da je Sf sranje ono scoot je ok ali nemoze se poredit sa Piagio,Gilerom ,Apriliom ,Derbijem...tj sve sto ima piagio masine ...barem toliko znam...:) no h8te :)

--- Kraj citata ---

:hmh:I Yamahom :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju