Općenito > Generalno o skuterima
drag race
..::Alf::..:
--- Citat: P.A.L.A.C - 13 Veljača, 2007, 22:36:43 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Veljača, 2007, 21:52:52 ---
--- Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 19:25:26 ---ima tko za race veceras na domovinskom mostu u petrusevcu
--- Kraj citata ---
Gle prijatelju, ja znam kaj je NRG Power, dojt će neki šitfajt koji je lakši 20 kg od tvog NRGa i oderat će te ko niš
--- Kraj citata ---
lol onda ti ne znas sta je nrg, kako ga moze dobit neki sitfajt?? :nono:
jedino ako je motor laksi 20kg, i vozac od njega 50kg. :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Gle ide tvoj NRG sa MHR Replicom ili DUE + om, neznam sad kaj imaš. nisam ja reko da NRG nejde dobro, derem skoro sve skutere, al da me oderal seriski Speedfight 2, JE, jer mi smijesa nije bila nariktana kak treba.
@NRG 50 Power- koliko ti ide skuter po satu?
AeRRox:
Serijski NRG ide ludo, odere sve jednog Peugeota.
P.A.L.A.C:
--- Citat: AeRRox - 13 Veljača, 2007, 22:56:24 ---Serijski NRG ide ludo, odere sve jednog Peugeota.
--- Kraj citata ---
evo ti si skuzio sta sam htio rec ja sa due+ oderem vxr-a a ne neki sitfajt, al ja sam govorio za serijale, nrg vs. sitfajt zna se ishod. :notworthy:
..::Alf::..:
--- Citat: P.A.L.A.C - 13 Veljača, 2007, 23:00:40 ---
--- Citat: AeRRox - 13 Veljača, 2007, 22:56:24 ---Serijski NRG ide ludo, odere sve jednog Peugeota.
--- Kraj citata ---
evo ti si skuzio sta sam htio rec ja sa due+ oderem vxr-a a ne neki sitfajt, al ja sam govorio za serijale, nrg vs. sitfajt zna se ishod. :notworthy:
--- Kraj citata ---
Meni u tom slučaju nije smijesa bila nariktana kak spada, a nije ni sada nariktana, pa sam mislil dabi taj Šitfajt bil brži od mog NRGa.
Daj reci koliko ti po satu piše da ide taj tvoj NRG sa DUE+ om
nrg50power:
motor ide 90 km/h po satu,prije 45 min sam se utrkivao protiv malagutya firefox-a i satro sam ga ko budalu,nije se ni snaso a mene nema,ima samo neki auspuh(malaguti)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju