Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

rolice za vx-a s klipom i cilindrom od vxr-a i malossi prijenosom

<< < (2/4) > >>

vx:
da znam, već si mi govorio....uzimam deltu

Broken:
Delta je dobra ali ne tako sad da od nje ocekujete da vas ispali ko iz topa... Ona ne daje snagu i to po 100 put pišem, za tih 1000kn bolje uzet bregastu...

@marko: Zašto federe na kvacilu od sr-a ili sp-a? Sta bude kreto na vecim okretajima ili nebude kvacilo proklizalo onda...

Nemojte gluposti pisat...

@VX: Budes vidio da ako hoces da motor ide da ce te jebat ovaj plavi centralni, stavi tu i federe od sp-a i onda si usro stvar do kraja...

Odi sa bijelim malossi i sa žutima na sredini... Jer masina nema toliko snage da pomocu obrtaja može toliko ubrzavat...

Keky.sb:

--- Citat: Broken - 24 Ožujak, 2009, 14:02:36 ---Delta je dobra ali ne tako sad da od nje ocekujete da vas ispali ko iz topa... Ona ne daje snagu i to po 100 put pišem, za tih 1000kn bolje uzet bregastu...

@marko: Zašto federe na kvacilu od sr-a ili sp-a? Sta bude kreto na vecim okretajima ili nebude kvacilo proklizalo onda...

Nemojte gluposti pisat...

@VX: Budes vidio da ako hoces da motor ide da ce te jebat ovaj plavi centralni, stavi tu i federe od sp-a i onda si usro stvar do kraja...

Odi sa bijelim malossi i sa žutima na sredini... Jer masina nema toliko snage da pomocu obrtaja može toliko ubrzavat...

--- Kraj citata ---

potpis  :icon_thumright:

marko209vx:
@broken ja mu kazem za serijsko kvacilo... ja sam imao torq na 209 i jos sekundar i start je bio nula sa sustama od vxr-a, imo je sut ko serijski ali nije cukao. Nije motor imao okretaja na startu. kad sam stavio os sp-a suste, zelene mislim, start bolestan!
toliko o tome.

Broken:
A je a vidis da decko ima deltu.

E tak si mi sladak kad mislis da je to zbog federa...  :binkybaby:

Imas brate deltu, imas 3 vrste federa kvacila, 3 centralna, fala bogu imas deltu pa moš štelat pozicije, i cemu onda radit nekakve kemije sa sp federima, kad su isti ko i ovi a u nekim slucajevima se pokazai i gori...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju