Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
test 10 auspuha -pdf
cvele60:
--- Citat: Brla - 09 Veljača, 2009, 20:31:20 ---malo mi je previše ovo čudno :glasses2: yasuni r 5,7ks a stage6 pro replica 6,4 :laughing1: :jerk:
--- Kraj citata ---
Yasuniju bas i ne lezi 50cc,mnogo vise daje na 70cc :icon_thumright:
I ovo sto ALFA kaze za stelovanje replice je tacno,ima primera i ovde na forumu da jos nisu dobro uradili replicu ::)
Brla:
da to g#vn% je doslovno mrtvo na niskim :hmh: a jel ko ima ovog hebo performera - nije nešto previše skup a dobro izgleda pa me zanima kakva je kvaliteta zvuk itd?
dino_sk:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Veljača, 2009, 20:33:54 ---Jasno se vidi zasto je Stage 6 Pro Replika teska za stelat - treba pogodit tocno okretaje gdje daje najvise jer su u slucaju malo krivog podesenja prijenosa gubici jako veliki.
To je jako los spuh za vozit na bilo kojim okretajima osim onima na kojima se vozi full gasom ako je prijenos savrseno postelan.
S druge strane, kod Yasuni R se moze fulat sa rolicama koliko hoces, jer snage ima u velikom podrucju. I Yasuni Z ima povoljnu krivulju
Yasuni na 70ccm sigurno ima vise snage od S6 PRO replike
--- Kraj citata ---
potpis na ovo , uvjerio sam se u to :icon_thumright:
perica_46:
a kak je moguce da se zx na 50ccm vrti na 12200-12300 okretaja?!!! pa ko je tu lud!??!?? :binkybaby: :binkybaby:
3alfa3:
--- Citat: perica_46 - 09 Veljača, 2009, 20:49:45 ---a kak je moguce da se zx na 50ccm vrti na 12200-12300 okretaja?!!! pa ko je tu lud!??!?? :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Blokiran je variomat tak da skut ne ide preko 50 km/h kako bi rezultati snage koji spuhovi daju bili precizniji.
A i nije bilo otpora zraka pa se sve moglo zavrtit jako puno. Ali vidis i koju snagu razvija na tim okretajima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju