Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (20/47) > >>

te-te-ac:
neznam kak vi to zovete ali mi to u firmi zovemo SIPAS .. plastika .. da se dobro oblikovat na tokarskoma i nepuca vec se malo po malo trosi .. tokari mi dobili otkaz a imam jos nekih sipas ideja .. ma bit ce .. sam polako  :glasses9:

necemo coeku ici u OFF.. nesmijem otvorit svoju temu jer ce ispast da se kurčim .. kičo mi neda..  :toothy12:

neer:

--- Citat: te-te-ac - 13 Travanj, 2009, 16:12:01 ---neznam kak vi to zovete ali mi to u firmi zovemo SIPAS .. plastika .. da se dobro oblikovat na tokarskoma i nepuca vec se malo po malo trosi .. tokari mi dobili otkaz a imam jos nekih sipas ideja .. ma bit ce .. sam polako  :glasses9:

necemo coeku ici u OFF.. nesmijem otvorit svoju temu jer ce ispast da se kurčim .. kičo mi neda..  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma neka malo u oftpic to je super fora bar ce spasit vile idisk od udarac a to je od teflona .kad budes za osijek isao doleti jednom da vidim to cudo  :icon_thumright:

te-te-ac:
kad bude neki događaj tam na čepinskom aerodromu pa budem tam .. i uskoro kod gumenog na servisu..  :icon_biggrin:

slabo je rox na cesti .. vise ovak muva sastrane .. ali bude i do OSa se palilo na druzenja   :drunken_smilie: :glasses9:

fatal1ty:
Evo mali update,napravio sam puno stvari,šteta nisam mogao više zbog privatnih problema,ali ovo je u biti skoro sve,čekam naruđbu sa scooter-attacka.I nadam se reganju i vožnji na skutu prije ljeta   :glasses9:

Nova boja plastika,hope ya'll like it :)

Novi volan,s bicikla,lulica je tokarena kako bi stao volan prihvata lulice 25,4mm

Čeka se brzi gas,prekidači,poklopac kočione posude,novi disk prednji.

Bravica od aeroxa 99.g,ova će se moći spojiti da radi normalno :)

Super fensi kapice i kratki ventilići

Pogled pod sic, neće biti baš mjesta unutra za ništa,još dok undertail dođe prekrit će malo ovu rupetinu koju sam morao napraviti

Nosač,ako koga zanima izgleda ovako,vibracije su,pa iskreno u usporedbi sa SR-150 i SP-180 neznam,ali po meni nisu jake toliko kak svi znaju pričati dok metnu BB da trese ludo.

Kočiona klješta prednja

Kočiona klješta zadnja

Eto to je za sada to,ovaj vikend ću složiti gore klješta,odzračiti ,ofarbati još pokoju plastiku i posložit instalacije da to lijepo izgleda.Ne zamjerajte što je skut prašnjav,i meni je žao ali nemam ga di baš držati.Dobiti će pranje čim bude sve posloženo prije stavljanja plastika i posljednjih radova.

mhr-team:
odlično, samo naprijed... jako smi se sviđa boja, pogotovo sad u kombinaciji sa čeljustima  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju