Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
fatal1ty's big bore Aerox :D
fatal1ty:
Evo mali update od jučer i danas ;D naravno nije gotovo još 100% do kraja s nosačem tak da nemojte commat da nije zavareno još na nekim mjestima,idu još neka pojačanja ;)
ovo je jandrin izum da budemo jasni :toothy12:
jandro i bogus se smiju kretenima na dizalici,pogotovo našem bossu koji ima strah od visine :laughing6:
Još treba sve povarit do kraja,nosač je fiksiran,mašina u centru.Ako tko nezna to je dio nosača mašine sa gilere runner SP 180,mali isjeckan i modificiran da stane u aeroxa,cijev nosača je s redukcijom pripasana na štel od aeroxa,bilo je puno sjeckanja,prepravljanja,a ta sve je najzaslužniji moj kolega bogus koji mi je izvodio radove varenja i sjeckanja,dok su neki samo malo napregnuli mozak 5%,popili koju pivčugu,uprljali ruke ti i tamo no hvala svima koji su bili malo da dignu atmnosferu,neki su se verali po dizalicama i tako :D
sljedeći up sljedeći vikend vjerojatno ,staj ultratjuned
hac:
dobro če to bit,samo kvalitetno povarit......sve 5,svaka čast na izvedbi
gumy:
fino fino.. samo naprijed!
Jandro:
ajd super :icon_thumright:
ja mislio da ste se ponapijali i gotovo posto me valuh oterao pa nisam ostao do kraja
ichko:
Svaka cast, odlicno se napreduje...
Imas li neke starije slike aeroxa, tj slike dok je bio sa plastikama, prije rastavljanja, interesuje me kako je izgledao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju