Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
fatal1ty's big bore Aerox :D
aeroxtuning:
--- Citat: Area51 - 09 Lipanj, 2009, 00:07:32 ---Bilo je priče da sintetika nemože doći do izražaja/kvalitetno sagorjevati na malo okretaja a BB se nevrti ko naturpijana pedesetka. Probaj sa polusintetikom, ništa te nekošta a i moći ćeš potvrditi-demantirati priču o sagorjevanju sintetike :)
Inače projekt je super, kao i svaki BB :toothy9: samo da mi vas je vidjeti na tehničkom sve po redu :) Za godinu dana će izumrjeti pedesetke na forumu, sve će biti BB kako je krenulo!
--- Kraj citata ---
i meni malo fali :)
gokiSP:
ja sam tocio u bb silkolene pro 2...nikad nikakvih problema... :dontknow:
doritos:
ma to su projekti za par mjseci voznje i pa ce ju to rjesiti i prodati...uvjek tako zavrsi...serijala rulesss :icon_thumright:
hac:
--- Citat: ---Diza je par brojeva veća nego bi trebala biti,ali skuter radi super i nemislim mjenjat
--- Kraj citata ---
kak cvajo može radit ak ga zaljeva? poštelaj karb prvo pa ak još ne pali svu sintetiku podigni malo kompresiju
fatal1ty:
Ma radi skuter super,on ne trokira niti se guši,opet mi je problem jer je riječ o mikuniu,u položaju igle koja se kod njega nemože mijenjati.Da je riječ o dellortu to bi se još dalo korigirati.Ali za mikuni nabavit dize original je znastvena fantastika.Probat ću od dellorta nebavit 6mm pa s njima probati.Imam trenutno još nekih većih stvari za riješiti,spojiti ovaj koso sat i uređivanje struje koja je u fazi završavanja.Sve to mora biti lijepo složeno,pa će tak i karb :D
Mene je samo zanimalo dali može biti do ulja problem,jer znam da sam prije čitao da nije baš preporučljivo full synt ljevati u standardni skut,a možda i shell ide u manje od 2% nisam tenkre gledo uputstva od ulja.Znam da ima ulja koja se ljevaju i po 1%,pa može biti da je u tome stvar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju