Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (24/47) > >>

dr.josip:

--- Citat: sanatorium - 08 Svibanj, 2009, 23:23:30 ---ej isto tako mozes zablokirati gas ( na pun gas motor je zaprvo na pola gas )

--- Kraj citata ---
Upravo to sam i predložio...
Malje gasa kod elektronske blokade znači dosta...nema pucanja na auspuh :icon_thumright:
Nije bitno koliko ide na pola gasa, već dobije manje smjese u cilindar...
Malo smo zalutali...s temom...

Ja vjerujem da će motor biti super....registriran...samo naprijed...

neer:

--- Citat: dr.josip - 09 Svibanj, 2009, 00:32:32 ---Upravo to sam i predložio...
Malje gasa kod elektronske blokade znači dosta...nema pucanja na auspuh :icon_thumright:
Nije bitno koliko ide na pola gasa, već dobije manje smjese u cilindar...
Malo smo zalutali...s temom...

Ja vjerujem da će motor biti super....registriran...samo naprijed...

--- Kraj citata ---
pa sta ti lupetas sta ti mislis da ovi na tehnickom neznaju dat gas i ne kontaju kad nesti nije u redu....pitaj svakog ko ima dobro ustelanog sp-a ili sr 150 koliko mu skuter ide na pola gasa pa onda krenite u raspravu,,eventualno neka extra elek blokada bilo je negdje sema za sastavljanje i upute kako sta tu ili na ss-u.ali ovo s blokiranjem gas sajle i stavljanje kojekakvih prstenova iznad klipica je bezveze

fatal1ty:
Zato napravit kod tokara prstenova za variomat različitih širina i el.blokada to bi trebalo biti dosta,ali samo za tehnički,nema šanse da se složi samo funkcionirajuća el. blokada i da ide 50km/h a da ne trokira i rešeta iz auspuha i tko zna šta još.

Nikon:
jos bi ti bilo najlakse dat liku 100kn da ne ides na valjke  :icon_biggrin:

sr-dream_vk:
jako mi se svidja projekt....masina...boja...celjusti....ma sve si napravio po mom ukusu... :icon_thumright:....jako dobar projekt....svaka pohvala.... :glasses9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju