Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (3/47) > >>

fatal1ty:

--- Citat: neer - 09 Veljača, 2009, 17:45:56 ---obavezno promjeniti kut amortizera jer ovo je previse,vidim da se radi o 150 ccm bilo bi dobro napraviti nosac za centralni selen vidio sam davno neki projekt fraer j stavljalo bb masinu na roxa
malo treba potrazit naci ces negdje neznam di je.

nemoj kupovat plocevinu od 10 mm vec kupi metar flaha 10 mm sirine 5 cm netreba ti vise

ja radim slicu stvar samo sto ja stavljam 125 ccm bb na sf2 a hrga ti stavlja 180 ccm na vivasitija pa ako mozemo pomoci javi..imam ja dobrog varioca atestiranog  imam kolegu koji poznaje kvalitetnog tokara pa za male pare mozmo ti pomoci  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kut amortizera je ovako samo za probu bio stavljen,pokušat ću još pomaknut mašinu centimetar-dva naprijed,a i spustit će se što bi trebalo rezultirat manjim kutem amortizera,uspravno sumnjam da će stajati jer ni original nije stajao uspravno na minarelliu.

Nosač sam zamislio slično kao na srki 150 samo uz male modifikacije,znači dva original selena spojena na nosač mašine, pa preko neovisne osovine i još dva selena ili gumena ležaja na nosač na okviru motora,nešta slično kako je riješeno ne original minarelli mašinama..ako kužiš na šta mislim,to bi trebalo biti više nego dovoljno da trpi sile a i ublažuje vibracije jer se radi o 4 selena praktički.

btw dali je potrebno spojiti uljnu pumpu ? mislim sam raditi mješavinu jer odavno nemam posudu ulja...jeli potrebno ko na 50ccm piaggiu staviti ulje da cirkulira pumpom ? ili se može izvaditi van ?

gokiSP:
ovo za pumpu isto ko i na 50 ccm

charnel:

--- Citat: gokiSP - 09 Veljača, 2009, 18:34:35 ---ovo za pumpu isto ko i na 50 ccm

--- Kraj citata ---
pa nema vodenu, mislim da je moze skinut

ichko:
Extra projekt svaka cast, obavezno nas redovno obavjestavaj sa slikama i posebno slike kad odradis taj nosac,to me bas interesuje...Nego ima li neko detaljnije slike ovog amortizera na roxu sto je aprilia top stavio,ovaj centralni, kako to odraditi

PROOF:

--- Citat: charnel - 09 Veljača, 2009, 18:37:20 ---pa nema vodenu, mislim da je moze skinut

--- Kraj citata ---
na uljnu je mislio....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju