Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Malossijeve i Polini oprugice za kvacilo po tvrdoci za 50/70ccm

<< < (2/3) > >>

SlowRider:

--- Citat: Marekvz1 - 09 Veljača, 2009, 22:36:57 ---di si to iščupal.možeš nač za moga,nemam pojma koja je tvrđa od druge.

--- Kraj citata ---

http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=120&Modello=MO/GINE250&Famiglia=0&CodArt=2911326

Bijeli su najmeksi, zuti sredina, crveni najtvrdji.

Marekvz1:
e thanks.stavljam žute.

SlowRider:

--- Citat: Drnda-1 - 09 Veljača, 2009, 22:41:19 ---ja znam da u setu ima crne i bijele, bijeli su jako tvdi, seriski je kuplung, mislim da je sport paket oprugica, koja je to slika, jer me zanima dali su tvrdje bijele ili crne

--- Kraj citata ---

Ako si imao crne i bijele, onda 3. mogu biti samo zuti ako je malossi. Izmjeri debljinu zice od crnog i bijelog federa, tvrdji je onaj sa vecim promjerom. Ili ih jednostavno malo rastegnes, razlika bi se trebala osjetiti.

Drnda:

--- Citat: SlowRider - 09 Veljača, 2009, 22:54:14 ---Ako si imao crne i bijele, onda 3. mogu biti samo zuti ako je malossi. Izmjeri debljinu zice od crnog i bijelog federa, tvrdji je onaj sa vecim promjerom. Ili ih jednostavno malo rastegnes, razlika bi se trebala osjetiti.

--- Kraj citata ---
problem je u tome sto su mi bijele na skuteru...a sta ti znam, nemam ovdje subler, ali crne imaju nekih milimetar i pol... onako i nisu nesto tvrde (jedan kraj na sarafciger, drugi sa kombinirkama povukao), uglavnom sa ovim bijelima skuter krece skoro na onim okretajima na kojim radi, mislim da ne odvaja prije 7 k rpm-a

Ivan SP:
hvala slow sad imam žute najtvrđe malo je nezgodno voziti po gradu ali ok cupne lipo na startu..
hvala :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju