Tehnički kutak > Tuning skutera
Malaguti phantom - neće da iđe
Drnda:
ovo mi zvuci na karike, jer obicno kada karike odu, na prazno se razvrtava i sve, a kada ima neki otpor ili opterecenje jedva ide, ali kada vidi nizbrdicu ubrzava kao i inace...(kako bi trebao)
speedburn2:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Veljača, 2009, 23:16:05 ---ovo mi zvuci na karike, jer obicno kada karike odu, na prazno se razvrtava i sve, a kada ima neki otpor ili opterecenje jedva ide, ali kada vidi nizbrdicu ubrzava kao i inace...(kako bi trebao)
--- Kraj citata ---
a o cem ja pricam :dontknow:
Drnda:
speed, ma sve 5, nego sam mu naveo da je to simptom po kome ce prepoznati da su mu karie otisle, barem meni je tako 4 puta bilo isti simptomi
speedburn2:
ma nemas frke, ja znam da je tako bilo na f15 fire fox, nakon stavljanja karika i cilindra, motor ide ko nov, a prije toga oko 20 000 km vozen i isao 30km/h
Nikon:
na njemu bia klip i cilindar s fire foxa (5000km) .... s novim prstenovima... i isto sranje bilo (pa je izletia osigurac i otisa klip)
cilindar nije platia... pobrusili ga malo, dosa drugi klip od 10-15 000... i ista stvar... sa drugin klipon su isli i prstenovi od 15 000 :\ ...
al nevirujen da je do toga jer je i s kiton prije ista stvar bila :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju