Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Gilera DNA
luna500rr:
luka ''Miško'' je pao s yamahe isao 70 pukao vilicu, krv mu isla iz usta, nosa i usiju, bio je u komi, dobijo potres mozga. Od donje proteze su mu ostala 4 orginal zuba, pukao je 2 rebra. Na mjestima oko koljena i laktova se zderao do kosti. Ljecnici su ga proglasili mrtvim i prekrili plahtom, i poslje u trenutku dok su ga taman zeljeli iskljucit s aparata malo je dao znakove zivota i uspjeli su ga spasiti. Izgubio je godinu u skoli, imao je posudjen motor. Od sile je se na motoru prednja vilica zabila u ramu, a straga je ostao citav. Prije pada bio je mrcina od 90kg, a kad je dosao iz bolnice nakon 2 mjeseca, imao je 58kg. Uz to rekao je da se zadnjih dana u bolnici naglo zdebljao. Imao je dugo velike podocnjake, i nosio je protezu za vilicu i nove zube. Jeo je smo juhu i cokolino i pio vodu i mljeko 4 mjeseca. Ja sam se samo jednom spucao u city expres s lunom i nije ni meni ni motoru nista bilo, a nijas ni brzo isao.
Mrle Mrki:
tesko je to kad se tako razbijes, ne znam dal bi ja vise sjeo na motor nakon takvih ozljeda, stalno govorim da nikad necu prestat vozit motor, ali nakon tako necega bi razmislio. :binkybaby:
luna500rr:
--- Citat: Mrle Mrki - 08 Ožujak, 2009, 23:00:58 ---tesko je to kad se tako razbijes, ne znam dal bi ja vise sjeo na motor nakon takvih ozljeda, stalno govorim da nikad necu prestat vozit motor, ali nakon tako necega bi razmislio. :binkybaby:
--- Kraj citata ---
on sada skoro zaplace od srece sto je osta ziv kad cuje motornu pilu ili nesto tako da sad trenutno nevozi nista
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju