Ostalo > Motocikli

kawasaki ninja 250r

<< < (6/7) > >>

veka84sb:

--- Citat: _aerox_ - 18 Lipanj, 2009, 13:55:49 ---vidio ga par puta na kennedyevom u zagrebu,crni,po meni motor strava,je poskupio al mislim da nije steta dat te pare za takav motor :nono:

--- Kraj citata ---

Nije bas isplativo ako se gleda koja razlika u cijeni je izmedju motora 600 ccm i ove male ninje koja po meni odlican i ljep motor ,ali ima jednu manu.... 250ccm ce ti jako brzo dosaditi i prije nego kazes keks trazit ces nesta jace. E sada druga je stvar ako imas 18 god i ne mozes polagati A do 24 god ,a hoces motor...onda je Ninja za tebe! Ja sam mislio kupiti Ninju ,ali kada sam jednom sjeo na jace vise nije bilo sanse da se pomirim sa slabijim. Inace te Ninje su Taiwan proizvodnje ,a poskupile su jer su i svi motori za ovu god poskupili ...jos se da naci u salonima modela od prosle godine(ali ne i Ninja 250 jer je rekordno rasprodana) koji su koju tisucu kuna jeftiniji.

cobretti:

--- Citat: animatrix - 18 Lipanj, 2009, 00:48:10 ---pa aprilija je jos skuplja ::)

--- Kraj citata ---

Pa je, ne bi nikad kupio novu... Svoju sam uzo polovnu sa 3000km i super sam prošao  :toothy10:
Da se nać i nova ninja po salonima još, u Os sam vidio kod Škaremoto ima par komada...Dok prošle godine su sve rasprodane u 4,5 mj. i to ko je dao kaparu u 1,2mj.

exfreerider:
Frend se malo razbio pa prodaje ako koga zanima na pp

BRICKS:
japanci su japanci,onda mozes znat kakav je motor :icon_thumright:

_aerox_:
ova ninja je perverzija ziva :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju