Tehnički kutak > Tuning skutera
Yamaha aerox ( rolnice uz STAGE6 PRO REPLICA Ce )
giannelli:
ja koliko sam cuo svi imaju problem ustelat taj spuh na serijali, bilo piaggio ili minareli, s kitom je vec druga prica.
dhorvat:
--- Citat: veca_tech - 22 Ožujak, 2009, 08:17:27 ---BTW, trebalo bi samo proširit početak grane za 4 mm i brijem da bi se to moglo već odlično ponašati. Predložio sam to malagutiju da napravi !!
Kako mislis proširiti granu za 4mm??? i dali bi trebao staviti nesto lakse rolnice od 3,5 g jer s ovim imam osjecaj da su mu jos dosta pre teske?? Pokusao sam i konbinovati 3,5/4,7 i jos gora stvar!! teze rolnice ne dolaze u obzir...
--- Kraj citata ---
Malo sam se kasno uključio opet, ali samo da kažem da je grana na tom "nardu" bila dosta široka (original) ali je na samom kraju gdje se spuh spaja sa cilindrom zavaren držač od ZX-a koji je puno uži i tu je usko grlo tog auspuha. U tome je problem. :icon_thumright:
Zato sam pisao o proširivanju.
Kolko sam vidio Pro replica radi na nešto manjim obrtajima od Yasuni R-a i definitivno na minarelliju moraju ići lakše rolice od 3.5 :icon_thumright:
Ja sam ZX-a imao idealno poštelanog sa 3,75 grama rolicama na serijskom variomatu pa neka vam to bude nekakav orijentir :laughing7:
cvele60:
--- Citat: ---Kolko sam vidio Pro replica radi na nešto manjim obrtajima od Yasuni R-a i definitivno na minarelliju moraju ići lakše rolice od 3.5 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislis na nesto visim od R-a,8100-a replica 8700[bar je tako na onom testu] :icon_thumright:
veca_tech:
hvala na odgovru, jer osjetim da trazi lakse od 3,5g. Nista promačemo s laksim rolnicama, a zanima me dali je s tim laksim rolnicama potrebno staviti drugi centralni i koji i tako i za federima kvačila??? dali je netko imao sličan setup?? Hvala jos jednom
dhorvat:
--- Citat: veca_tech - 24 Ožujak, 2009, 17:12:53 ---hvala na odgovru, jer osjetim da trazi lakse od 3,5g. Nista promačemo s laksim rolnicama, a zanima me dali je s tim laksim rolnicama potrebno staviti drugi centralni i koji i tako i za federima kvačila??? dali je netko imao sličan setup?? Hvala jos jednom
--- Kraj citata ---
Pusti zasad centralni na miru. Jer postoji šansa da sa tvrđim centralnim pokvariš krivulju ubrzanja. I na kraju krajeva možeš krajnju izgubiti :icon_scratch:
Prvo sa rolicama ako je sve ostalo u redu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju