Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr replica 70 ccm
perica_46:
pa dobar je al sad ovisi ko šta oče... :dontknow:
Drnda:
ma evo dogovorio kupovinu, ali cini mi se da cu radi replice morati mijenjati cdi , morati mijenjati struju i instalaccije komplet :happy6: :happy6: jbt. ja uvijek naletim na neki usrani primjerak skuta :angry9: ima li kakve razlike medju klipovim za replicu ac i lc te dali koji drugi klip ide u ovaj cyl.
perica_46:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Veljača, 2009, 01:29:28 ---ma evo dogovorio kupovinu, ali cini mi se da cu radi replice morati mijenjati cdi , morati mijenjati struju i instalaccije komplet :happy6: :happy6: jbt. ja uvijek naletim na neki usrani primjerak skuta :angry9: ima li kakve razlike medju klipovim za replicu ac i lc te dali koji drugi klip ide u ovaj cyl.
--- Kraj citata ---
a zasto moras mijenjat struju?? pa replika bi trebala moc radit sa serijala strujom... mislim, meni radi... :frajer:
Drnda:
--- Citat: perica_46 - 09 Veljača, 2009, 04:36:02 ---a zasto moras mijenjat struju?? pa replika bi trebala moc radit sa serijala strujom... mislim, meni radi... :frajer:
--- Kraj citata ---
tebi radi jer tebi struja drzi do nekih 13 tisuca mislim, meni drzi do nekih 8500 max, brzo crknu svjecice, nemoze se vrtiti ni sada serijala sa nardom kako treba jer blokira je a kamoli da ce izdrzati jos i replicu... nece ici s mjesta
perica_46:
--- Citat: Drnda-1 - 09 Veljača, 2009, 07:35:59 ---tebi radi jer tebi struja drzi do nekih 13 tisuca mislim, meni drzi do nekih 8500 max, brzo crknu svjecice, nemoze se vrtiti ni sada serijala sa nardom kako treba jer blokira je a kamoli da ce izdrzati jos i replicu... nece ici s mjesta
--- Kraj citata ---
ahaa... a nisam znao da je pežo takav. onda sto prije nabavit cdi pa da moš jurit malo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju