Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje u vezi kvacila.

<< < (7/10) > >>

AeRRox:

--- Citat: Sugi car - 06 Ožujak, 2007, 23:08:44 ---jesi ti polovno uzeo taj skuter?mozda je ovaj prije tebe nekaj drkao!vidim da ferode sjedaju kak treba,al ne kuzim zakaj je tak kratko zvono

uzmi nekaj samo da ih cijele prima

--- Kraj citata ---

Na veliko...

Evo jos samo, ako mozes Punisher da izmjeris sirinu tog zvona da ja usporedim sa svojim. Hvala.

Punisher:

--- Citat: C.L. - 06 Ožujak, 2007, 19:18:05 ---Evo vidim da ti imaš plavi,a AeRRox bijeli centralni feder-kakva je razlika i što je bolje?

--- Kraj citata ---
AeRRox ima bijeli centralni od Malossi-a,a ja ljubičasti (nije plav iako tako na slici izgleda) od Polini-a.
Mislim da je ovaj moj nešto jači (tvrđi) od bijelog centralnog, znači meni će se kvačilo širiti kasnije tj. pri većim brzinama ako si skužio. Tu ti baš i nema nekog pravila što je bolje, nekom će bolje biti bijeli, nekom žuti itd. To isprobavaš na skuteru pa vidiš.
Stavio sam ga zato jer nikako nisam našao žuti od Malossi-a, a evo taman mi jučer popodne stigao pa ću staviti slike s njim.

Punisher:

--- Citat: Sugi car - 06 Ožujak, 2007, 19:24:30 ---meni ovo zgleda skroz normalno...jel se pravilno trose ferode?

--- Kraj citata ---
Pa po meni se čini da se pravilno troše, slikat ću ih danas pa da vidite.

Punisher:

--- Citat: AeRRox - 06 Ožujak, 2007, 22:20:49 ---Nisu mi dovoljne slike, htio bi da slikas isto kao i ja.

Evo moje slike, pokusao sam u rukama spajati i nema sanse.

--- Kraj citata ---
Evo danas ću poslikati svoje kvačilo kao što si ti svoje pa usporedi, također ću usput izmjeriti širinu zvona.
Ali stvarno je tebi nešto zahebano, i ferodi su ti u popriličnom defektu u odnosu na moje.

AeRRox:

--- Citat: Punisher - 07 Ožujak, 2007, 08:34:11 ---
--- Citat: C.L. - 06 Ožujak, 2007, 19:18:05 ---Evo vidim da ti imaš plavi,a AeRRox bijeli centralni feder-kakva je razlika i što je bolje?

--- Kraj citata ---
AeRRox ima bijeli centralni od Malossi-a,a ja ljubičasti (nije plav iako tako na slici izgleda) od Polini-a.
Mislim da je ovaj moj nešto jači (tvrđi) od bijelog centralnog, znači meni će se kvačilo širiti kasnije tj. pri većim brzinama ako si skužio. Tu ti baš i nema nekog pravila što je bolje, nekom će bolje biti bijeli, nekom žuti itd. To isprobavaš na skuteru pa vidiš.
Stavio sam ga zato jer nikako nisam našao žuti od Malossi-a, a evo taman mi jučer popodne stigao pa ću staviti slike s njim.

--- Kraj citata ---

Ne siri se kvacilo pomocu centralnog, vec polutke ( 2 polutke izmedju kojih je remen, polutka koja je bliza kotacu je fixna, a ova druga koju feder pritisce se pomice tako da pritisce feder ) za kvacilo su bitni federi kvacila, u mene su zuti.

Pogledajte ovo, mislim da bi trebalo biti jasnije :icon_thumright:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1635.0

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju