Općenito > Generalno o skuterima
Koliko ste potrosili na sredjivanje skutera??
180fxr:
Ivkulja.. di su rolice i klizaci tak skupi??? Rolice 90 kn.. klizaci 35kn
aeroxtuning:
@ivan007-pa oko 37 tisuca kuna s tim da nisam platio 4 lakiranja i neke dijelove koje sam dobio po smijesnoj cijeni.promijenio sam 3 setupa,styling dijelova mali milijun,3 fara,3 stop lampe....temu sam otvorio bzvz,da mogo sam kupit bombu od motora,ali ovo sto sad radim mi je za gust a neka pila ce doc kad tad....6,7-orici s ovog foruma skidam kapu sto se tice tuninga & stylinga...nekima je tuning sto su stavili zx i styling sta su opiturali scoot...wauuuuuuu
perica_46:
pa cek da sve zbrojim... hmmm... pa oko 13-14 milja... 4 kita sam polupo.... :laughing6:
gumy:
pun k**ra* previše.. al kad to voliš nije bitno
giannelli:
--- Citat: gokiSP - 08 Veljača, 2009, 17:05:26 ---slazem se s dottoreom, meni je isto glupo tu govorit koliko si ulozio i hvalit se s tim... :dontknow:
--- Kraj citata ---
ja ovo ne smatram nekim hvaljenjem, aeroxtuning je postavio pitanje i dobio odgovore, nekima je gust, nekima potreba, sumnjam da je itko ulozio 3000kn ili jace u scoot da bi se preseravao ili hvalio koliko je ulozio, ja bi volio da nisam morao 6k ulozit u scoot, naravno ovo nije uopce cifra kakvi neki na forumu imaju. :D
ok, o parama se inace ne govori.. al eto.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju