Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Budalastine sa setupima

<< < (2/5) > >>

Drnda:
volio bi kada bi mod ovo stavio tamo u temu gdje su video uradci i da ovdje postate ako naletite na neku totalnu glupost... da ih sam stavljam nakupilo bi ih se :laughing6: :laughing6:

perica_46:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Veljača, 2009, 01:12:04 ---
nemogu naci onaj drugi, ali potruditi cu se... nije ni ovaj los.. napomena, nemojte zaspati

--- Kraj citata ---
je#es budalu!!!

dino gp1:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Veljača, 2009, 01:19:50 ---volio bi kada bi mod ovo stavio tamo u temu gdje su video uradci i da ovdje postate ako naletite na neku totalnu glupost... da ih sam stavljam nakupilo bi ih se :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Riješeno :icon_thumright:

ChRiStIaN:
i meni su se smijali kad sam reko da imam setup na serijala cilindru, motor je iso 110 i brzo su zasutili kad su ga probali!  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: ChRiStIaN - 08 Veljača, 2009, 11:46:48 ---i meni su se smijali kad sam reko da imam setup na serijala cilindru, motor je iso 110 i brzo su zasutili kad su ga probali!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma znam za tebe, sve je ok, ali ulozio lik u skut preko 1000 eura i na tome ostavi seriski karb, kao i ovaj lik koji 5 minuta se voza gore dole po dvoristu... vjerovatno ja stavio kit tako da ima najjaci skut u ulici (iako ga nesmije izvesti iz dvorista) :laughing3: :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju