Tehnički kutak > Tuning skutera

cvili,cvili

<< < (15/19) > >>

Marekvz1:

--- Citat: mrcina - 14 Veljača, 2009, 16:29:55 ---osovinu može podmazat da se variomat bolje vrti.

nego kak je skut sad jel se još buni i stenje.

--- Kraj citata ---

fino ide,bez trzaja.jedino mi se učinilo da je opet počel cvilit kod skretanja,možda si umišljam.ne rastavljam više ništa. :headbang:

3alfa3:

--- Citat: mrcina - 14 Veljača, 2009, 16:29:55 ---osovinu može podmazat da se variomat bolje vrti.

--- Kraj citata ---

Pa variomat i bolcna se vrte kao i radilica, tj. ne vrti se variomat oko bolcne. On samo klice po bolcni naprijed nazad mijenjajuci prijenosni omjer.

Marekvz1:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Veljača, 2009, 16:44:51 ---Pa variomat i bolcna se vrte kao i radilica, tj. ne vrti se variomat oko bolcne. On samo klice po bolcni naprijed nazad mijenjajuci prijenosni omjer.

--- Kraj citata ---

ja sam podmazal unutarnju stranu bolcne,trebal sam i vanjsku??

3alfa3:

--- Citat: Marekvz1 - 14 Veljača, 2009, 16:47:54 ---ja sam podmazal unutarnju stranu bolcne,trebal sam i vanjsku??

--- Kraj citata ---

Nisi trebao niti jednu. Onu vanjsku podmazuje bronca iz pikse variomata, a unutarnja je fiksna na radilici i nema trenja s te strane

mrcina:
nakon toliko km i nakon toliko godina kod mene više nema bronce.
ako ti cvili kod skretanja možda nije riječ o kuplungu možda ti je preopterečenje na lagere jer osovina ima lufta ili je krepo graničnik koji ne dozvoljava kretanje osovine lijevo desno.

ovo je sad moje razmišljanje koje može a i nemora biti točno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju