Tehnički kutak > Tuning skutera
cvili,cvili
Marekvz1:
Da ne otvaram novu temu...
Sad sam se drajval i počel mi je kuplung cvilit kod naglog starta.cvili oko 5 sekundi i prestane.prije je samo kod skretanja,a sad i ovak.kaj bi moglo bit,nije ni valjda otišel kuplumg.opet... :help: :help:
Ha??????
Marekvz1:
--- Citat: Marekvz1 - 09 Veljača, 2009, 18:04:51 ---Da ne otvaram novu temu...
Sad sam se drajval i počel mi je kuplung cvilit kod naglog starta.cvili oko 5 sekundi i prestane.prije je samo kod skretanja,a sad i ovak.kaj bi moglo bit,nije ni valjda otišel kuplumg.opet... :help: :help:
Ha??????
--- Kraj citata ---
kaj niko ne zna? :sad1: :sad1:
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2009, 22:51:41 ---imas li sliku kako se skripcom uhvati tako da mogu odviti tu maticu jer je to toliko cvrsto jedno uz drugo da nikako nisam uspijevao
--- Kraj citata ---
Stavi veliki francuski kljuc na maticu, polutku uhvati lijevom rukom i lupaj kljucem u pod. Odserafit ce se.
Jedino prije toga oznaci flomasterom oznaku da znas do kuda trebas stegnuti kod montaze (onda ces desnom rukom drzat polutke i mlatit po podu)
Drnda:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Veljača, 2009, 20:54:53 ---Stavi veliki francuski kljuc na maticu, polutku uhvati lijevom rukom i lupaj kljucem u pod. Odserafit ce se.
Jedino prije toga oznaci flomasterom oznaku da znas do kuda trebas stegnuti kod montaze (onda ces desnom rukom drzat polutke i mlatit po podu)
--- Kraj citata ---
hvala ti stari, mozes li mi jos samo reci, ovo sada su na njemu bijele iz malossi pakiranja za serisko kvacilo, imam nove crne ali neznam koje su po tvrdoci, jeu li mekse ili tvrdje, (Neznam koje su bile trece u setu) uglavnom malossijevo pakiranje za serisko kvacilo
Marekvz1:
a mene ko jebe.dobro.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju