Tehnički kutak > Tuning skutera

nece da pali hladni

<< < (3/6) > >>

Po?etnik:
ma sta gljiva nije problem... naravno da je ak nemas dobar omjer smjese, cak i uz odgovarajucu diznu zna bit frke...  obavezno pali pod cokom ... i ak nece nakon 10-ak pokusaja skini gljivu pa probaj bez nje, a ak ni onda nece zatvori mu dobar dio otvora za zrak ... nesto od toga je problem, znam iz iskustva... meni bez coka skoro pa ko bez kontakta, jedino kad je motor vruc onda pali bez coka

Biker(ss):
najlakše je otić u servis

Po?etnik:
da oni kaki su posteni reci ce e oslo ti ovo ono popravak 1000kn ruke 100-200kn a kvara nema  :nono:

Drnda:

--- Citat: Početnik - 07 Veljača, 2009, 19:09:42 ---ma sta gljiva nije problem... naravno da je ak nemas dobar omjer smjese, cak i uz odgovarajucu diznu zna bit frke...  obavezno pali pod cokom ... i ak nece nakon 10-ak pokusaja skini gljivu pa probaj bez nje, a ak ni onda nece zatvori mu dobar dio otvora za zrak ... nesto od toga je problem, znam iz iskustva... meni bez coka skoro pa ko bez kontakta, jedino kad je motor vruc onda pali bez coka

--- Kraj citata ---
po ovom postu ja bi rekao da se bas i ne kuzis nesto...
ako je gljiva pod cokom ce on upaliti  i da mu je glavna dizna 200 , ako moj pod cokom pali bez airboxa i prima gas kao lud (na mjestu tako da nemo brzog ulaska zraka) i njemu ce sa 2

Po?etnik:
tako ja postupam kad imam problema sa paljenjem i tako uvijek uspije.. i sto me cudi kad skinem gljivu on upali a sa gljivom nece ( imo sam previse zraka zbog male dizne) ali sad sa 90 nikada nemam problema sa paljenjem, ne palim par dana i opet upali iz prve... po meni cok i odgovarajuca dizna su rjesenje... kog tebe je to mozda sasvim druga prica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju